Pek sanmıyorum ya.üşüyen prenses yazmişti calci benim aklıma o geldi .. ufuktaprenses aklıma gelmedi kendine anladi galiba
insanlık hali:)O kadar abartılacak bir şey değil ya ☺Ben de çok karıştırıyorum üyeleriHatta geçen bir konuda herkesi birbirine karıştırmıştım.
Ankara çık aradanne yapmışım ben
Naber üfürük. Ben sero
nağberrr
Calci sana attığımı fark ettim ama sonra fark ettim. İnan şahsa beğenmedim atmam ben yoruma atarım. Yoksa adamsın her zmaan
seninlew alakalı bir şey yok Migi. Prensesler karıştı. Ufurukten'e herkes Üşüyen prenses diyor. Ondan dem vurduk biraz. Senlik bir şey yani balımneyse ben gideyim rahatsiz ettim sizi kusura bakma. bi daha uğramayayim.
Serom hamile üzülmesin diye kaldırdım bununla idare edecez reisz.e burun karıştıran fotosu gitmiş hüzün bastı
Gel gel gadasını aldığım barışak gelküstüm banane
Üzülmesin ne laSerom hamile üzülmesin diye kaldırdım bununla idare edecez reis
heeee demek oseninlew alakalı bir şey yok Migi. Prensesler karıştı. Ufurukten'e herkes Üşüyen prenses diyor. Ondan dem vurduk biraz. Senlik bir şey yani balım
Serom ögürerek kusmasın yediği soğanları halıya çıkartmasın diye degistirdim ...Üzülmesin ne la
Midem bulanıyor dedik
Evet bu daha iyiSerom ögürerek kusmasın yediği soğanları halıya çıkartmasın diye degistirdim ...
Oldu mu asko
Gel gel gadasını aldığım barışak gel
Noldu,özledin mi ?Bir tane kendine çektir anahtar. Girerken sürekli kapıya vurmana gerek olmaz
en azından çocuğu bezleyen bir kocan vardün eşim kızıma bez bağlamayı unutmuş yatak batmiş.. nevresimleri yeni degiştirdim.. adama kızamadim unutkanlığa alışkınım.. sabah direk makineye attim. nevresimleri.. :)
akşam gelince elsa anna nevresimleri degiştireyim.
bide toplanti var akşamada..
bugünlük yoğunluk bu kadar.
Oyy inşallah canım benim inşallah
kaos istiyorum. Entrika istiyorum anlıyor musun ?Noldu,özledin mi ?
O dediklerinin hepsi bende misliyle varkaos istiyorum. Entrika istiyorum anlıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?