- 12 Haziran 2020
- 588
- 1.191
- 28
- 33
Ama kimin begenmedigine de bak o bize kafayi takmış canim sen ona takilmaLan burda da beğenmedimi yedim senin yüzünden
o kız ne oldu nişanlısından ayrılır ayrılmaz pek girmedi ..Üşüyen prenses
Kiz valla halen aklimda o rüya ha..yahu sen hayrettini görmüşsün johnny depp degil..hani arabada hayrettini johnny depp sanan
Seni yakından da tanimak isterdim polisim gerçekte de bu kadar komik misinKiz valla halen aklimda o rüya ha..
bende johnny depp hayraniyim ona benzeyen birini buldum üstelik komşumun oğluydu tıptıpa benziyordu.. bana yüz vermedi de get senin abinin dedi iki yaş büyüktü .. öğretmen oldu okuldan kız bulup evlendiKiz valla halen aklimda o rüya ha..
Ahahh neyse boşvirrrAma kimin begenmedigine de bak o bize kafayi takmış canim sen ona takilmaben alıştım ona
İyi diyek iyi olan inşallah samdanım
Teli şarja taktım da yazam dedim
Artık sürekli yatıyorum samdanım girerim heralde. İş yok güç yokbebik nasıl annesi
daha sık gel ama serom:)
Gercekte bu kadar komik değilim yakından tanıyan bi kaç kişi var onlar bilir sade sıradan herhangi biriyimSeni yakından da tanimak isterdim polisim gerçekte de bu kadar komik misin
Tanisalim canım memleket niresi senin yas kaç ben de seni merak ediyorumAhahh neyse boşvirrrbiz seninle hiç tanışmadık dimiii
Lan burda da beğenmedimi yedim senin yüzünden
bende 26 yaşındayım bebek. KayseriliyimTanisalim canım memleket niresi senin yas kaç ben de seni merak ediyorum
Ben mersin yas 28
Gel kız senle de tanışak
Bize ? derken , konunun içeriğinde dahi yoksun. Adın sanın bile geçmedi, kendini fazla önemsiyorsun. Sanırım hayatta en büyük sorunun bu.Ama kimin begenmedigine de bak o bize kafayi takmış canim sen ona takilmaben alıştım ona
miribaaaaaaaMiraba
Bir tane kendine çektir anahtar. Girerken sürekli kapıya vurmana gerek olmazKapının altında buldum,çıkarken de oraya biraktim
Biz de konferansa gittiğimizde aynı sorunu yaşadıkAllaha şükür
Belediyenin dinlenme tesisindeyim turk kahvesi alayım dedim
Süvari mi dedi
Bende sandım ki farklı bi aroma koyuyorlar
Olur süvari olsun dedim
Çay bardağında kahve geldi
Dedim heralde kahve bardakları kalmamış
Meğersem böyle içilirmis burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?