Biz de konferansa gittiğimizde aynı sorunu yaşadıkŞaşkınlığımızı gören garson açıklamak zorunda kalmıştı
Yani bana da atıyordunBiliyorum sana beğenmedim atanlara bende beğenmedim atıyorum diye demi
girdi girmez mi bir sürü talibi bile vardio kız ne oldu nişanlısından ayrılır ayrılmaz pek girmedi ..
sevgili mune konumu kapatabilir misin
ağzına biber süreceğim seninsevgili mune konumu kapatabilir misin
z.e burun karıştıran fotosu gitmiş hüzün bastıTamam reis zorlamayım kendimi..
bu abla gelecekse bu topic beni aşar
Senin genelde karıştırıldığın üye bu değil mi?bu abla gelecekse bu topic beni aşargüzelim de güzelim seksiyim de seksiyim masumum da masumum herkesler bana aşıkkkkk
baktım konularaağzına biber süreceğim senin
Sen de seksisin çünkü sen de bir piremsessinbu abla gelecekse bu topic beni aşargüzelim de güzelim seksiyim de seksiyim masumum da masumum herkesler bana aşıkkkkk
özele gel sen özelebaktım konulara
yahu yazmişsin oraya merak ettim
sormaSenin genelde karıştırıldığın üye bu değil mi?
ne yapmışım benSenin genelde karıştırıldığın üye bu değil mi?
ne yaptım ki ben?
Galiba prensesler karıştıne yapmışım ben
üşüyen prenses yazmişti calci benim aklıma o geldi .. ufuktaprenses aklıma gelmedi kendine anladi galibaGaliba prensesler karıştı
O kadar abartılacak bir şey değil yaneyse ben gideyim rahatsiz ettim sizi kusura bakma. bi daha uğramayayim.
Naber üfürük. Ben sero
nağberrrmiribaaaaaaa
Calci sana attığımı fark ettim ama sonra fark ettim. İnan şahsa beğenmedim atmam ben yoruma atarım. Yoksa adamsın her zmaanYani bana da atıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?