Hoşbulduk nasılsın tatlı hamişHoş geldinn
Hoşbuldum canımHoşgeldin ☺
İyiyim tatlım hamd olsunHoşbulduk nasılsın tatlı hamiş❤
Al al verirsin bak ben rejimdeyim ne güzel veriyorumİyiyim tatlım hamd olsunverdiğim kiloları alıyorum
Sen nasılsın
vazgeçemem bundan benaman aman tövbe de baloncukbak mesela benden bi tane var. niklerinize tikkat edin.
sen balonlara üfleyen bilge yap mesela
hoşgeldin bibiğimmmmmBen geldimmm❤
İlk ay acayip kötüydüm kuzum 3 kilo verdim bi yandan sevindim yalan yokAl al verirsin bak ben rejimdeyim ne güzel veriyorumbirkaç kilo verdim ama malesef göbeğimden kurtulamadim zaten vardı kendisi bende. Bizim göbek zor erir genetik bacım
Hoşbuldum baloncukumvazgeçemem bundan ben
hoşgeldin bibiğimmmmm
Ben de son gebeligimde ilk ay verdim 3 ay bulantı vs yaşadım sen gibi. Nefes dahi almakta güçlük çekiyordumİlk ay acayip kötüydüm kuzum 3 kilo verdim bi yandan sevindim yalan yokşimdi alıyorum yavsş yavaş. Boyuna ekmek yiyorum
aynen göbüş zaten vardı, kolay kolay gitmezde namıssız
evetHoşbuldum baloncukumbugün sabahtan ugrayamadim buraya yeni yeni arkadaşlar gelmiş
Ay evet kuzum tamamen ne zaman geçeçek ya. Tam 3 ay bittiğinde mi.Ben de son gebeligimde ilk ay verdim 3 ay bulantı vs yaşadım sen gibi. Nefes dahi almakta güçlük çekiyordumkırlent kokar mi kokuyordu işte sonra geçti çok şükür ❤ senin de geçmiş galiba biraz, aman geçsin çok zor
Yok ayol sadece ilgimi çekenleri beğendim
Nasıl ya beni beğenmemiş
boşver nasılsa bedavaYok ayol sadece ilgimi çekenleri beğendimçok mu çekti bilemicem ki
Benim 4 ay dolmasına yakın geçti. Ama en sevdiğim içeceklerden olan çay i son haftalarda içmeye başladım. Çay içemiyordumAy evet kuzum tamamen ne zaman geçeçek ya. Tam 3 ay bittiğinde mi.
Ay evet kuzum tamamen ne zaman geçeçek ya. Tam 3 ay bittiğinde mi.
ayy 4 ay çok yaaa o kadar olmasınBenim 4 ay dolmasına yakın geçti. Ama en sevdiğim içeceklerden olan çay i son haftalarda içmeye başladım. Çay içemiyordumsoğan yiyemiyordum ki çok severim
İnşallah benim prenses dönemim kraliçe dönem olur çook uzun sürerAynen canikom orta trimister dönemine girmek üzeresin prenses dönemi diyoruz biz bu dönemeson 3 ay yine dikkat edilmesi gereken dönem.
Senin 1 haftan kalmış premses donemine gireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?