Benimki konuşmaya erken başladıBenim küçük oglanla aynı dönemin bebekleri
Nasıl bidircik azar azar konuşmaya başladı mi ?
Bizimki erkek olduğundan gec konusucaz sanırım
Bu arada alıntı yaptım yazacaktım ama şimdi yazayım çok güzel kilo vermişsin masaallah,58 kilo çok iyi,sen meslekten dolayı boyun da uzundur,A
Eneeem durun ki temizlik isim bitsin atayım
Maşallah ona.Benimki konuşmaya erken başladıİki kelimelik cümleler söylüyor. Bakalım biz de takipteyiz
6dan sonra bende spor vs yaparım korse ile sabitlerim göbeği çünkü koşarken rahatsız hissediyorum kendimi ..Bu arada alıntı yaptım yazacaktım ama şimdi yazayım çok güzel kilo vermişsin masaallah,58 kilo çok iyi,sen meslekten dolayı boyun da uzundur,
Göbeği toparlasan yeter, ben korse de takamadim, sıkıyor diye,55 kiloyum ama göbek var yine,6. Ayda bayağı toparladı gibi,dikiş üstü sarkık gibi duruyor ya çok kötü bir görüntü oluyor,spor yapmak lazım dediğin gibi,
Benim 6 ay bitmedi doğum yapalı,arada az az hareket yapıyorum
Ayy inşallah hadi bakalım. Senin bebikler ne kadarlık kuzumKuzum geçecek sonra bak şimdi hiçbiri kalmadı sadece birkaç koku var onlara dayanamam o kaldı hatıra olarak
Judy Azeri değil miydi
Kız bilmiyor muydunReis neden polis olduğunu baştan söylemedin sen
MaşallahMaşallah ona.
Bizim kelimemiz de birazcık artış var. Eylem cümleleri nadir o da sadece yuklemden oluşuyorattı , kalk, del ( gel)
Bir de anne baba dede nene vs o kadar süt de düt diyor
Ben de sevmiyorum bu şekil yazıları, bir de vıcık vıcık şekerli kelimeler kullanılınca içim bayılıyorhiç caktirmiyom demi
ben imla düzgün olmayınca anlamıyorum valla. öyle bakiyim bön bön
Ben de sevmiyorum bu şekil yazıları, bir de vıcık vıcık şekerli kelimeler kullanılınca içim bayılıyor
ilk defa yazdım bu topiği bile bilmiyordumNormalde yazmıyor muydu burayaahah tam yorumun üzerine nasıl geldi ola
Tilililili aha ha heimla bizim için önemli procum
seni de öyle görmek mesud etti beni
tekrar hoşgeldin aramıza:) seni milli halayimiza alayim
Tilililili aha ha henırınırın
Teşekkür ederim uğrarım arada
Ben bdv ve cinsellikte takılıyordum buraları gece keşfettim kaç senelik üye olacağım bir de. Meğer çayır imiş Çimen imiş yuvarlanılır imiş
9 ay oldular geçen 7 sindeAyy inşallah hadi bakalım. Senin bebikler ne kadarlık kuzum
Ayağımı sürüklediysem demekilk defa yazdım bu topiği bile bilmiyordum
Bir ara çok banlıydım, şimdi düşününce köşelerim sivriymiş. Artık yumoş bir insanım, Müne ablam sayesinde kedi gibi oldum kimseye ilişmiyorum iyi de oldu, güzel de oldu. Geyik açığım için bu bölüme dalınca süper de oldu. Zaten korona var Kimseyi gördüğüm yok, evde sıkıl bunal oturuyorum mis gibi sohbet ederiz. Bir çayımız kahvemiz eksik, çaylaaaaar! (Şuraya yeni gelin kurdeleli sunum fotisi ekledim sayın, pembe+dantel+saksı+giydirilmiş kurabiye vs)ban yemeden geyik yapma keyfi vaad ediyoruz progel bansiz hayata ban ucundan
İnşallah onlar içinde senin için de kolay geçer nihalim9 ay oldular geçen 7 sinde ☺☺ cuma günü asi var onu düşünüyorum kara kara. Kkk aşısı. Zor bir aşı. 1 . Yasta da var acaba yaptırmasam mi diyorum ilk kızda bayağı zorlandık bu aşıdan mi yoksa başka bir şeyden mi bilinmiyor ama asi olduktan sonra başlamıştı yüksek ateş kan degerlerinde düşme falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?