hayır şAKA DEGİLŞaka yapıyorsun değil mi
evet cici anneYa yeni yeni tanıyorum hepiniz
gülnihal ikiz annesiymis sayfasına baktım bebekleri kasım doğumlu en sevdiğim ay şarkısı bile var ayol yine aylardan kasım
İyiyim. Kızımla oynuyorumHoşbuldum canımnasılsın bugün
Senin kiz kac yasinda tatliskomİyiyim. Kızımla oynuyorum ☺Sen nasılsın canım?
20 aylıkSenin kiz kac yasinda tatliskom
Kuzum geçecek sonra bak şimdi hiçbiri kalmadı sadece birkaç koku var onlara dayanamam o kaldı hatıra olarakayy 4 ay çok yaaa o kadar olmasınbende çay kahve hiç bişey içemiyorum. En sevdiğim tabıktan tiksindim falan. Diyom ya boyuna ekmek depiyom
İnşallah benim prenses dönemim kraliçe dönem olur çook uzun sürer
Ben de bulaşıkları yerleştiriyorum kızım yardım ediyorİyiyim. Kızımla oynuyorum ☺Sen nasılsın canım?
Evet Aralık annesi olacaktım Kasım oluverdi erken geldi bizdiklarYa yeni yeni tanıyorum hepiniz
gülnihal ikiz annesiymis sayfasına baktım bebekleri kasım doğumlu en sevdiğim ay şarkısı bile var ayol yine aylardan kasım
Benim küçük oglanla aynı dönemin bebekleri20 aylık ☺Küçük daha yani.
Günaydın mehlikamGünaydın fıstık hatunlar
Sabah sabah ne konuştunuz 10 küsur sayfa
Du bir okuyup gelen
hayır şAKA DEGİL
Reisim dün bir afeti devran gördüm profilinde, lov ben artist fotosu sandım,sen oldugunu bilseydim açık bakardım profiline26 kamu personeli Angaralı Kırklarelinde yaşıyor.
Sen
beni tanimiyorsun anlamaman normal. Kendimi iyi tanitmadim ama hayat hikayemi okuyabilirsin.alınman için demedim migicim. ben sadece anlamıyorum. istediğin gibi yazabilirsin. daha önceki gibi devam et
hoşgeldin mehlikamGünaydın fıstık hatunlar
Sabah sabah ne konuştunuz 10 küsur sayfa
Du bir okuyup gelen
beni tanimiyorsun anlamaman normal. Kendimi iyi tanitmadim ama hayat hikayemi okuyabilirsin.
Eneeem durun ki temizlik isim bitsin atayımReisim dün bir afeti devran gördüm profilinde, lov ben artist fotosu sandım,sen oldugunu bilseydim açık bakardım profiline ☹
Hem oğlusunun fotosunu atacaktın,yoksa attinda ben mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?