Mizahşörler Çıkmazı

Mandalinakolik neden beğenmedin sen benm ikizlerimin güzel anacığını

Ya yeni yeni tanıyorum hepiniz

gülnihal ikiz annesiymis sayfasına baktım bebekleri kasım doğumlu en sevdiğim ay şarkısı bile var ayol yine aylardan kasım

Kuzum geçecek sonra bak şimdi hiçbiri kalmadı sadece birkaç koku var onlara dayanamam o kaldı hatıra olarak

Ya yeni yeni tanıyorum hepiniz

gülnihal ikiz annesiymis sayfasına baktım bebekleri kasım doğumlu en sevdiğim ay şarkısı bile var ayol yine aylardan kasım
Evet Aralık annesi olacaktım Kasım oluverdi erken geldi bizdiklar Kasım i ben de severim

26 kamu personeli Angaralı Kırklarelinde yaşıyor.
Sen
Reisim dün bir afeti devran gördüm profilinde, lov ben artist fotosu sandım,sen oldugunu bilseydim açık bakardım profiline
Hem oğlusunun fotosunu atacaktın,yoksa attinda ben mi kaçırdım

beni tanimiyorsun anlamaman normal. Kendimi iyi tanitmadim ama hayat hikayemi okuyabilirsin.

ben seni tanıyorum ki. direk sohbet etmesek de biliyorum bdv den, konularını da az çok biliyorum.
hatta baya eski biliyorum yani üç senedir falan

A
Reisim dün bir afeti devran gördüm profilinde, lov ben artist fotosu sandım,sen oldugunu bilseydim açık bakardım profiline ☹
Hem oğlusunun fotosunu atacaktın,yoksa attinda ben mi kaçırdım
Eneeem durun ki temizlik isim bitsin atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…