oraya gidene kadar hataya gelinsınava az kaldı kız uykuna dikkat et nurum
benim aynı işe git gel geçiyo günler:)
gidek yiyek balocukum
oraya gidene kadar hataya gelin
size közde künefe yapayım parmaklarınızı yiyin
Geç müdahale edersem kalıcı olmasından korkuyorum canım ya.Bulursun ama biraz zaman ver kendine. Hemen bişeyler olsun diye uğraşma. Bebeğine zaman ayır
O hallerini çok özlersin sonra. Çok çabuk geçiyor zaman
Günaydın Calsimciiimm
Cancan nasilsin çok yoğun çalışıyorsun galiba görüşemedikGünaydın kuzularrr
GünaydınGünaydın kızlaaarr
tabiki daha çatlaklar başlamadan önlemelisin. çatlağı geçirmek çok çok çok zorGeç müdahale edersem kalıcı olmasından korkuyorum canım ya.
Şimdi böyle dediyime bakma. Zaman ayıramam zaten bebişten
İşte nasıl önliycem orası muammatabiki daha çatlaklar başlamadan önlemelisin. çatlağı geçirmek çok çok çok zor
Guuuunaydinnnnn sonuncuyum
Senin çok sevdiğini biliyorum cem yilmazi biraz da ondan paylaştımNapıyoduk bugün?
burda benm bir tanıdığım her yolu denemiş olmamışİşte nasıl önliycem orası muamma
İyi yaptın canım. Evet bayılırımSenin çok sevdiğini biliyorum cem yilmazi biraz da ondan paylaştım❤
Ben çalışmıyorum ama midem kalkar benim de zeytinyağı kokusundan canım yaburda benm bir tanıdığım her yolu denemiş olmamış
en sonunda zeytinyağı sürmüş.. valla kaymak gibi.. çatlak yok
ama çalışmıyor.. öyle sürüp bırakabiliyorben ilerde çalışırken o yağ kokusuyla bence hiç hoş olmaz
dene bakalım ama sanırım bu tarz şeyler düzenli kullanılmalıymışBen çalışmıyorum ama midem kalkar benim de zeytinyağı kokusundan canım ya
Aloeverayla bişey yapılabilir mi acaba? Bahçemizde var da onu kullanaydım iyiydi
Bakalım canım. Şimdilik önceliğim bacak uyuşmasıdene bakalım ama sanırım bu tarz şeyler düzenli kullanılmalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?