Mizahşörler Çıkmazı

yaaa tamda aşılama sürecindeyim alayım bunlarıda canım
teşekkür ederim

iyiyim canım ne olsun
işe devam.. tatil yok bana bu sene
Canım taze havuç suyu tutunmaya yardımcı oluyor tüp bebek tedavilerinde transferden sonra içiyorlar. İstersen sen de iç. Gerçi bi arkadaşa da önerdim şimdi havuç yok dedi.

aa noldu kuzum ??
Annemin rahatsızlığı daha geçmeden bende hastalandım. Çok fena eklem ağrısı yaşadım ve öksürük. Tabi ben soğuk algınlığı ve üşütme diye düşündüm gitmedim hastaneye. Evde ilaç aldım hep. En son koku ve tat kaybı yaşadım hâlâ da devam ediyor. Dünde sürekli bulantı ve baş ağrısı yaşadım. Ne yedimse durmadı Salı günü özele götürdü babam test için . Kanda bakılıyormuş ve bugün sonuç çıktı negatif dedi. Teyze kızım var Dr. Ona sordum o atlamışsın belirtilerin covid yönünde, negatife dönmüş dedi. Bilmiyorum ama çok ağır yaşadım

Son düzenleme:
Canım anlattığın belirtiler malesef covid. Kuzenin dediği gibi atlatmışsın şükür. Bu saatten sonra bağışıklığını destekleyici takviyeler yapman çok önemli. Geçirdim bitti yapma sakın. Çünkü vücutta vitamin rezervlerin boşalmıştır.
anneciğine ve sana çok çok geçmiş olsun .Hiç bilmiyordum

Sağol cnm. İnşallah hemen toparlarım. Hâlâ halsizlik var

Canım taze havuç suyu tutunmaya yardımcı oluyor tüp bebek tedavilerinde transferden sonra içiyorlar. İstersen sen de iç. Gerçi bi arkadaşa da önerdim şimdi havuç yok dedi.
Kız onun kırmızısının adı ne framboaz mı diyorsunuz?
Havuç evet zor bulmak bu aralar

Ay franboaz evet aslında büyük marketlerde bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…