Düşünüyorum öyleyse varımHayat nedir, neden yaşarız, ne yapmam lazım, nerden geldim nereye giderim falan
aa noldu kuzum ??Bu günüme çok şükür kuzumÇok zor günler atlattım atlattık daha doğrusu. Ama bugün daha iyiyim.
Ye tabi. Bana böğürtlen ve onun kırmızısı var ya (ona ne diyorsunuz bilmiyorummeyve tüketmek iyiymiş demi ? bu aralar bol bol meyve yiyim o zaman ben
ay çok severim böğürtleniYe tabi. Bana böğürtlen ve onun kırmızısı var ya (ona ne diyorsunuz bilmiyorum) onu önerdi en son. Doğal folik asit dedi.
Canım taze havuç suyu tutunmaya yardımcı oluyor tüp bebek tedavilerinde transferden sonra içiyorlar. İstersen sen de iç. Gerçi bi arkadaşa da önerdim şimdi havuç yok dedi.yaaa tamda aşılama sürecindeyim alayım bunlarıda canım
teşekkür ederim
iyiyim canım ne olsun
işe devam.. tatil yok bana bu sene
Kız onun kırmızısının adı ne framboaz mı diyorsunuz?ay çok severim böğürtleni
Sağol canım sen nasılsın?Nasılsınız kızlar?
Tamamen iyileşti mi annen canım?Bu günüme çok şükür kuzumÇok zor günler atlattım atlattık daha doğrusu. Ama bugün daha iyiyim.
gel valla kuzum
hepiniz gelin keşke gelseniz
başım üstünde yeriniz var
Çok çok amin inşallahen tatlı en minnos en civciv bebek senin olsun tatlım güzel haberlerini ver inşallah.
Ne zamandır istiyorsunuz tatliskom
Annemin rahatsızlığı daha geçmeden bende hastalandım. Çok fena eklem ağrısı yaşadım ve öksürük. Tabi ben soğuk algınlığı ve üşütme diye düşündüm gitmedim hastaneye. Evde ilaç aldım hep. En son koku ve tat kaybı yaşadım hâlâ da devam ediyor. Dünde sürekli bulantı ve baş ağrısı yaşadım. Ne yedimse durmadıaa noldu kuzum ??
İyiyim bende cnm sağolSağol canım sen nasılsın?
Ay neler yaşamışsın yaaİyiyim bende cnm sağol
Çok ama çok geçmiş olsunİyiyim bende cnm sağol
Annem de iyi cnm şükür.Ay neler yaşamışsın yaaçok şükür negatif çıkmış ama. Atlatmış olmana çok sevindim. Çok dikkat et kendine. Annen iyi mi?
Teşekkür ederim cnm. Hoşgeldin aramıza bu aradaÇok ama çok geçmiş olsun
Canım anlattığın belirtiler malesef covid. Kuzenin dediği gibi atlatmışsın şükür. Bu saatten sonra bağışıklığını destekleyici takviyeler yapman çok önemli. Geçirdim bitti yapma sakın. Çünkü vücutta vitamin rezervlerin boşalmıştır.Annemin rahatsızlığı daha geçmeden bende hastalandım. Çok fena eklem ağrısı yaşadım ve öksürük. Tabi ben soğuk algınlığı ve üşütme diye düşündüm gitmedim hastaneye. Evde ilaç aldım hep. En son koku ve tat kaybı yaşadım hâlâ da devam ediyor. Dünde sürekli bulantı ve baş ağrısı yaşadım. Ne yedimse durmadıSalı günü özele götürdü babam test için . Kanda bakılıyormuş ve bugün sonuç çıktı negatif dedi. Teyze kızım var Dr. Ona sordum o atlamışsın belirtilerin covid yönünde, negatife dönmüş dedi. Bilmiyorum ama çok ağır yaşadım
Sağol cnm. İnşallah hemen toparlarım. Hâlâ halsizlik varCanım anlattığın belirtiler malesef covid. Kuzenin dediği gibi atlatmışsın şükür. Bu saatten sonra bağışıklığını destekleyici takviyeler yapman çok önemli. Geçirdim bitti yapma sakın. Çünkü vücutta vitamin rezervlerin boşalmıştır.
anneciğine ve sana çok çok geçmiş olsun .Hiç bilmiyordum
Canım taze havuç suyu tutunmaya yardımcı oluyor tüp bebek tedavilerinde transferden sonra içiyorlar. İstersen sen de iç. Gerçi bi arkadaşa da önerdim şimdi havuç yok dedi.
Havuç evet zor bulmak bu aralarKız onun kırmızısının adı ne framboaz mı diyorsunuz?
Çok geçmiş olsunSağol cnm. İnşallah hemen toparlarım. Hâlâ halsizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?