İyiyim pawlover hoşgeldin sen nasilsinnİyakşanlaaarrnasılsınız uğramayalı
İyi geceler tatlislarin da tatlısıIyigeceler tatlislarrr
Teşekkürleerİyiyim pawlover hoşgeldin sen nasilsinn
Yağları kullan,hiçbir şey bulamazsan zeytinyağı da olur,ben vazelin, aynisafa yağı, hindistan cevizi yağı,evde ne bulduysam kullandım,Doktoruma sordum yağlar değil de üzerinde hamile kadın resimleri olan çatlak kremlerinden alabilirsin dedi. Pandemi yüzünden evden çıkmıyorum eşime dedim o da bulamadı
Evet bir süredir bizi ihmal ettinTeşekkürleerbi uğrayayım hayırsız oldum dedim
Sen de benimCanimsinn
Çatlaklar oluşuyor mu canım o kadar kilo alıp sonra verince?
Ay evet bende de vardı geçtiydi ama yine başladı.ben de olmadi judym:)
ama daha önce ergenlik ve kilo alıp vermeden vardı catlagim bacagimda falan:)
Köyden getirdim fasülye. Yapacağım haftasonubi varım bi yokum nihalim:) bugün pazar vardı. aldıklarımi halledeyim dedim. biraz yaptım. fasulyeyi de yaktim geldim
Ay evet bende de vardı geçtiydi ama yine başladı.
Ahh kıyamam sanabi varım bi yokum nihalim:) bugün pazar vardı. aldıklarımi halledeyim dedim. biraz yaptım. fasulyeyi de yaktim geldim
Köyden getirdim fasülye. Yapacağım haftasonu
Aynen öyle. Ben çocuk doğurdum sonuçta ve vücudumda ister istemez değişiklik oluyor. Buna laf yapanın ağzına kürekle vururumbana utanıp üzülecek bişey gibi gelmiyo judym ya:) şimdiden onu düşünme. naparsan yap vücudun musaitse olur yani.
benim bi arkadaşım da selülitim çıktı diye üzülüyo. inan onu da takmıyorum. sağlığım yerinde sevdiklerim yanimda bana yetiyo bunlar. bu geri kalanlar teferruat gibi:)
Ahh kıyamam sana ❤❤ yoruldun bütün gün ondan hepsağlık olsun ❤
Aynen öyle. Ben çocuk doğurdum sonuçta ve vücudumda ister istemez değişiklik oluyor. Buna laf yapanın ağzına kürekle vururum
Ben çatlak ve selülitlerden nefret ederim hafif bile olsa dert olur bana. Öyle oturup düşünmem kara kara. Ama spor ve kremlerle yok etmeye çalışırım. İnşallah bebiş geldikten sonra buna zaman bulurmuyum bilmiyorumbana utanıp üzülecek bişey gibi gelmiyo judym ya:) şimdiden onu düşünme. naparsan yap vücudun musaitse olur yani.
benim bi arkadaşım da selülitim çıktı diye üzülüyo. inan onu da takmıyorum. sağlığım yerinde sevdiklerim yanimda bana yetiyo bunlar. bu geri kalanlar teferruat gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?