Mizahşörler Çıkmazı

Doktoruma sordum yağlar değil de üzerinde hamile kadın resimleri olan çatlak kremlerinden alabilirsin dedi. Pandemi yüzünden evden çıkmıyorum eşime dedim o da bulamadı
Yağları kullan,hiçbir şey bulamazsan zeytinyağı da olur,ben vazelin, aynisafa yağı, hindistan cevizi yağı,evde ne bulduysam kullandım,
İnternetten sipariş verebilirsiniz aslında

Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.

İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.

Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.

Ya yanlışlıkla yapıştırdım

Ay evet bende de vardı geçtiydi ama yine başladı.

bana utanıp üzülecek bişey gibi gelmiyo judym ya:) şimdiden onu düşünme. naparsan yap vücudun musaitse olur yani.

benim bi arkadaşım da selülitim çıktı diye üzülüyo. inan onu da takmıyorum. sağlığım yerinde sevdiklerim yanimda bana yetiyo bunlar. bu geri kalanlar teferruat gibi:)

Köyden getirdim fasülye. Yapacağım haftasonu

zaten haftasonu da geldi calcim:)

ben de iki poşet bamya iki poşet fasulye koydum buzluga.

yavaş yavaş hazirlasam kışa baya şey çıkar aslında. gel gör ki çok üşeniyorum calcim ya sen bişeyler hazirlican mi kışlık

Aynen öyle. Ben çocuk doğurdum sonuçta ve vücudumda ister istemez değişiklik oluyor. Buna laf yapanın ağzına kürekle vururum

Aynen öyle. Ben çocuk doğurdum sonuçta ve vücudumda ister istemez değişiklik oluyor. Buna laf yapanın ağzına kürekle vururum

aynem öyle saçının beyazlamasi yüzünün kirismasi kadar doğal şeyler bence bunlar:)

guzelligimize nazar boncuğu olur demi calcim

Ben çatlak ve selülitlerden nefret ederim hafif bile olsa dert olur bana. Öyle oturup düşünmem kara kara. Ama spor ve kremlerle yok etmeye çalışırım. İnşallah bebiş geldikten sonra buna zaman bulurmuyum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…