- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
aa çok güzel gülnihalıım :) yeriim onlarıı büüyümüşler de diş mi çıkarırlarmışşş :)Yok canım. Almadık pırasa veriyorum ellerine ya da soğan sürüyorum. Az kaldı biri çıkardı diğerinde de az kaldı
Evet yaa. Ne günlerdi.. hastanedeyken bu günler çok uzak geliyorduaa çok güzel gülnihalıım :) yeriim onlarıı büüyümüşler de diş mi çıkarırlarmışşş :)
bugün çıkmış bu şey gülnihalım. normalde biz çoktan başvuru yaptık da önlisans başvurusu daha başlamadı ama sistemde bizim için de kod alanı ayrılmş. kimisinnde kendileri yapmasa da kod gelmiş kimisinde kod yok. Sınavda eğer covidli isen tek kişilik sınıflarda sınava alıyorlarmış. Sağlık durumunu belirten bir şey yani.Ya, ne ki oinşallah kolaylıkla halledersiniz nurum❤❤
yaa evett değil miii, şuan bi geçti gözümden o zamanlarr senle konuşmalarımızz :) bide ben o zaman sen yeni lohusaydın yaa böyle pembe boydan gecelikli filan canlandırıyodum biliyo musunnEvet yaa. Ne günlerdi.. hastanedeyken bu günler çok uzak geliyordu
Aaa tabi ya onu dusunmuslerdir, bu virüs her şeyi değiştirdi. Acaba eski günlere dönebilecek miyizbugün çıkmış bu şey gülnihalım. normalde biz çoktan başvuru yaptık da önlisans başvurusu daha başlamadı ama sistemde bizim için de kod alanı ayrılmş. kimisinnde kendileri yapmasa da kod gelmiş kimisinde kod yok. Sınavda eğer covidli isen tek kişilik sınıflarda sınava alıyorlarmış. Sağlık durumunu belirten bir şey yani.
Sınava yakın yeni bir uygulama çıkınca aklım fikrimm karışıyorr :S
Yok canım gecelik vs almadım zaten hazırlıksız yakalandım 7 aylık gelince bizdiklaryaa evett değil miii, şuan bi geçti gözümden o zamanlarr senle konuşmalarımızz :) bide ben o zaman sen yeni lohusaydın yaa böyle pembe boydan gecelikli filan canlandırıyodum biliyo musunn
baksana gülnihalım ya bi yandan vakalar artıyoo :S okulların açılacağını zaten düşünmüyodum ki öyle de oldu. 21 eylülde açıklacak ama belli de olmaz yine ertelenebilir de. Sanki bu hastalık hep bizimle kalacak gibi geliyoo :SAaa tabi ya onu dusunmuslerdir, bu virüs her şeyi değiştirdi. Acaba eski günlere dönebilecek miyiz
Nurum çok haklısın zaten stresi ayrı bir de bu var Allah yardimcin olsun❤
Evet ben de bazen ümitsizliğe düşüyorum ama Rabbim büyük elbet var bildiğibaksana gülnihalım ya bi yandan vakalar artıyoo :S okulların açılacağını zaten düşünmüyodum ki öyle de oldu. 21 eylülde açıklacak ama belli de olmaz yine ertelenebilir de. Sanki bu hastalık hep bizimle kalacak gibi geliyoo :S
Amiin canım gülnihalıımm
bilmem niye gözümde öyle bi kare canlandıysaa, hiç görmedim de öyle birini halbukimYok canım gecelik vs almadım zaten hazırlıksız yakalandım 7 aylık gelince bizdiklar
O zamanlar aklım başımda değildi, ama sizinle konuşmak beni rahatlamıştı ❤❤ iyiki varsiniz canlarım benim
Her zaman birlikteyiz inşallahbilmem niye gözümde öyle bi kare canlandıysaa, hiç görmedim de öyle birini halbukimama zman ne çbuk geçmiş dimiii :) büyüdüler bilee :)
canım beniimmben de sizin desteğnizi unutmam hiçç :)
ilerde miniklere anlatacak farklı bi büyüüme hikayesi varr :)Her zaman birlikteyiz inşallah ❤❤
Konuşurken gözümüzde canlaniyor bir şeyler işteevet büyüdüler çok şükür çabuk geçti bu pandemi doneminde aslında geçmeyecek gibiydi ama oyle olmadı
Evet nurummm neler neler.. bir de Corona bitti deseler de hemen çıkmam dışarı diyordumilerde miniklere anlatacak farklı bi büyüüme hikayesi varr :)
kesinliklee, hadi bitti bitecek yasaktı kısıtlamaydı derken noldu bittii eylüle geldik heee :) ama ilk sokağa çıkma yasağı geleceği gece kola sırasına girenleri hiç unutmucamşimdi gülüyorum daa, nee yaşadık biz böylee vayy beee
evi severdim şimdi iyice kaçacak yer arıyorumEvet nurummm neler neler.. bir de Corona bitti deseler de hemen çıkmam dışarı diyordumçoktan çıktık bile.. insanoğlu alışıyor her şeye
Meleğim evde ki büyük başın yeğenleri gelmiş onları gezdiriyorum bi yandan da gozlerinin icine bakip gitsenize fındığım şeklinde melül melül bakıyorum..alcam öneri filmlerinii güülnihalimm :)
ben geç keşfetmişiimm :)
Bal0ncuk bir süvarici daha vaarr kuzuum o zmaan alırız süvarinii
senlee hiiç denk gelemiyoruuznerelerdeydiin tatlı kıız,
engiin araştırmalar yapıyoruum gözlüklerimi taktım geçtim bilgisayar başıına
Ah reis evdekiler gidene kadar fazla gelemiciimÇok şey kacırıyorsun reis koooşşş önsekize gel
Rötarlı bir günaydınnn Calcimm
Nurcummm iyiyim canımm sen napıyosun
Çok şeyler kaçırdım reis benden söylemesiAh reis evdekiler gidene kadar fazla gelemiciim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?