O filmi hatırlayamadım ama bu komedi ve çok güzel. Özellikle 1.siben bi film hatırlıyorum çook küçükken tv de izlemiştik, devasa bi ahtapot yapmışlarr her yer kablo her bacağında bi insan vardıo zaman korkuyodum bilim kurgudan ama şimdi en sevdiğim filmler :) o filmin de tekrarını görmüştüm sankim ama sor bana en son ne zaman baştan sona kadar kesintisiz film izledin diye bilmiyorum
Ayy bayılırım makas ellereİzlemem miiii bayılırım harika bir film.Beter bocekkkk
Bir de makas eller... çok tatlı değil mi? Sen izledin mi onu.
Eki Görüntüle 2675020
Ah bi pro olacaktım var yaa bakmaya hazırlanırken bile yakalardım
Evet izledimAyy bayılırım makas ellerebak film zevkiniz uyuştu. Ölüm kadına yakışır ı izledin mi
Bizde şu an mevsimi o meyvelerin ve doktorum mevsimi olan meyveleri yememi önerdi.Havuç evet zor bulmak bu aralar
Ay franboaz evet aslında büyük marketlerde bulunur
Ay evet tatlım ya. bu filmleri herkes bilmez bileEvet izledim
Ya ben seni bu yüzden çok seviyorum demek ki calcimgörünmez bir bağ var aramızda
Süvaryi iki sene önce keşfettim o zamandan beri hep süvari :) fincan bi lokmacık yetmiyor kiSüvari içiyo musun sen de :) bugün ben de 12 de içtim ama unutmuşum fotoğraf aynen :)
Tabii buraya serinliği bıraktın gittin çayımbirkaç gündür aşırı iyi bi hava var :)
Şikilopum eve yeni geldim bakmamıştım siteye
Çok şey kacırıyorsun reis koooşşş önsekize gelŞikilopum eve yeni geldim bakmamıştım siteye
Naaabiyon çiçeğim
alcam öneri filmlerinii güülnihalimm :)O filmi hatırlayamadım ama bu komedi ve çok güzel. Özellikle 1.sibu 2. De çok güzel izle bak vaktin varsa
ben geç keşfetmişiimm :)Süvaryi iki sene önce keşfettim o zamandan beri hep süvari :) fincan bi lokmacık yetmiyor ki
senlee hiiç denk gelemiyoruuzŞikilopum eve yeni geldim bakmamıştım siteye
Naaabiyon çiçeğim
Yaaa sen gelde ben sana kupa bardağında bilw yaparımalcam öneri filmlerinii güülnihalimm :)
ben geç keşfetmişiimm :)
Bal0ncuk bir süvarici daha vaarr kuzuum o zmaan alırız süvarinii
senlee hiiç denk gelemiyoruuznerelerdeydiin tatlı kıız,
engiin araştırmalar yapıyoruum gözlüklerimi taktım geçtim bilgisayar başıına
Ben de bir de dadı filmini severdim yeraltı canavarıAy evet tatlım ya. bu filmleri herkes bilmez bile
Ben 80ler ve 90lar yabancı filmlerini çok severim
O zaman film basinaaaa
Her zaman bebegimmmalcam öneri filmlerinii güülnihalimm :)
ben geç keşfetmişiimm :)
Bal0ncuk bir süvarici daha vaarr kuzuum o zmaan alırız süvarinii
senlee hiiç denk gelemiyoruuznerelerdeydiin tatlı kıız,
engiin araştırmalar yapıyoruum gözlüklerimi taktım geçtim bilgisayar başıına
üniversitede de orda okumayı çok istemiştim, çok tarihi gelirdi bana halbukim hiç gelmedim dee :) hayaldii tabii nerde 13 14 saat uzak bi yere gitmekYaaa sen gelde ben sana kupa bardağında bilw yaparım
Atamalarda burası cok açılıyor kim bilir belkide burda öğretmen olursun tatlımüniversitede de orda okumayı çok istemiştim, çok tarihi gelirdi bana halbukim hiç gelmedim dee :) hayaldii tabii nerde 13 14 saat uzak bi yere gitmeko yüzden hep içimde bi yerlerde gelecemm
Yaaaa ben bakamıyorum ama şu an. Yatağıma yattımBen de bir de dadı filmini severdim yeraltı canavarı
O zaman film basinaaaa
2015 e gidiyoruz
Her zaman bebegimmm
Ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?