Mizahşörler Çıkmazı

O filmi hatırlayamadım ama bu komedi ve çok güzel. Özellikle 1.si bu 2. De çok güzel izle bak vaktin varsa

Havuç evet zor bulmak bu aralar

Ay franboaz evet aslında büyük marketlerde bulunur
Bizde şu an mevsimi o meyvelerin ve doktorum mevsimi olan meyveleri yememi önerdi.
Havuç bizde var ve kolay bulunuyor. Gönderiyim mi sana o gelene kadar sen hamile kalırsın gerçi

Süvari içiyo musun sen de :) bugün ben de 12 de içtim ama unutmuşum fotoğraf aynen :)

Tabii buraya serinliği bıraktın gittin çayım birkaç gündür aşırı iyi bi hava var :)
Süvaryi iki sene önce keşfettim o zamandan beri hep süvari :) fincan bi lokmacık yetmiyor ki

O filmi hatırlayamadım ama bu komedi ve çok güzel. Özellikle 1.si bu 2. De çok güzel izle bak vaktin varsa
alcam öneri filmlerinii güülnihalimm :)
Süvaryi iki sene önce keşfettim o zamandan beri hep süvari :) fincan bi lokmacık yetmiyor ki
ben geç keşfetmişiimm :)
Bal0ncuk bir süvarici daha vaarr kuzuum o zmaan alırız süvarinii
Şikilopum eve yeni geldim bakmamıştım siteye
Naaabiyon çiçeğim
senlee hiiç denk gelemiyoruuz nerelerdeydiin tatlı kıız,
engiin araştırmalar yapıyoruum gözlüklerimi taktım geçtim bilgisayar başıına

Yaaa sen gelde ben sana kupa bardağında bilw yaparım

Ay evet tatlım ya. bu filmleri herkes bilmez bile
Ben 80ler ve 90lar yabancı filmlerini çok severim
Ben de bir de dadı filmini severdim yeraltı canavarı
Oooo kızlar en sevdiğim konu filmler C Calcifer Jawlensky geleceğe dönüşü bende çook severim
O zaman film basinaaaa
2015 e gidiyoruz
Her zaman bebegimmm

üniversitede de orda okumayı çok istemiştim, çok tarihi gelirdi bana halbukim hiç gelmedim dee :) hayaldii tabii nerde 13 14 saat uzak bi yere gitmek o yüzden hep içimde bi yerlerde gelecemm
Atamalarda burası cok açılıyor kim bilir belkide burda öğretmen olursun tatlım

Ben de bir de dadı filmini severdim yeraltı canavarı

O zaman film basinaaaa
2015 e gidiyoruz

Her zaman bebegimmm
Yaaaa ben bakamıyorum ama şu an. Yatağıma yattım
O geleceğe dönüş gibi bi türk filmi var izledin mi? Zaman makinesi. Çok severim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…