- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Çok geçmiş olsun canım,çok şükür atlatmışsin, inşaallah iyice toparlarsinAnnemin rahatsızlığı daha geçmeden bende hastalandım. Çok fena eklem ağrısı yaşadım ve öksürük. Tabi ben soğuk algınlığı ve üşütme diye düşündüm gitmedim hastaneye. Evde ilaç aldım hep. En son koku ve tat kaybı yaşadım hâlâ da devam ediyor. Dünde sürekli bulantı ve baş ağrısı yaşadım. Ne yedimse durmadıSalı günü özele götürdü babam test için . Kanda bakılıyormuş ve bugün sonuç çıktı negatif dedi. Teyze kızım var Dr. Ona sordum o atlamışsın belirtilerin covid yönünde, negatife dönmüş dedi. Bilmiyorum ama çok ağır yaşadım
hep gönlümde var vallahii kuzucumm inşallahh :) eski antakya sokaklarınıı filan çok merak ediyorumm :)Atamalarda burası cok açılıyor kim bilir belkide burda öğretmen olursun tatlım ♥
Geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin,Ayy çok geçmiş olsun karın ağrısı da illet bişey❤
Örgü örmekten ve meslekten ötürü karpal tünel sendromuna doğru sürükleniyomuşum. bileğimdeki kaslar sinirleri sıkıştırıyomuş örgü örme mouseu da ortopedik mousepadle kullan dedi. Şimdilik güç kaybı olmadığı için tedavi başlamadık artarsa tekrar gitmem gerekiyomuş
Kuzum sen Hatay'da misinAtamalarda burası cok açılıyor kim bilir belkide burda öğretmen olursun tatlım ♥
Ne için halay çekeceğiz ben kaçırdım mi
uykum geliyoor gülnihalıım, azıcık açılırdıkk :)) sen napıyonn :)Ne için halay çekeceğiz ben kaçırdım mi
Film izliyorum bir yandan da sizinle konuşuyorum. Kahve yapacaktım üşendimuykum geliyoor gülnihalıım, azıcık açılırdıkk :)) sen napıyonn :)
Samdanın internet çeken köşesi dolu sanırım
maşallahın var ya gülnihalıım, senin yernde olsam ben çooktaaan uyumuştum herhaldee :)Film izliyorum bir yandan da sizinle konuşuyorum. Kahve yapacaktım üşendim
hep dolu hep doluu, yok mu bu işe el atacak bir bakanSamdanın internet çeken köşesi dolu sanırım
yıkılcam ben de birazdan böylee
Hemen uyurdum da çocuklar uyumadan nereye uyuyacağımmaşallahın var ya gülnihalıım, senin yernde olsam ben çooktaaan uyumuştum herhaldee :)
Çok çalıştın çok yoruldun dinlen kuzumyıkılcam ben de birazdan böylee
Allah dağına göre kar veriyor iştee :) fizyolojik psikolojik olarak nasıl da hazır değiliim öylee :)) kehribar kolye filan takıyor musunuz gülnihalım :)Hemen uyurdum da çocuklar uyumadan nereye uyuyacağımama az kaldı diş cikariyorlar biraz uzuyor zaman
covid için ösym sistemine kod yüklememiz gerekiyormuş gülnihalım ama akşamdan beri durumu çözmeye çalışıyoruz nasıl olacak diye :)Çok çalıştın çok yoruldun dinlen kuzum❤❤
Yok canım. Almadık pırasa veriyorum ellerine ya da soğan sürüyorum. Az kaldı biri çıkardı diğerinde de az kaldıAllah dağına göre kar veriyor iştee :) fizyolojik psikolojik olarak nasıl da hazır değiliim öylee :)) kehribar kolye filan takıyor musunuz gülnihalım :)
Ya, ne ki ocovid için ösym sistemine kod yüklememiz gerekiyormuş gülnihalım ama akşamdan beri durumu çözmeye çalışıyoruz nasıl olacak diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?