sana göstermem
Gezmeye gelmek de bu zamandaMeleğim evde ki büyük başın yeğenleri gelmiş onları gezdiriyorum bi yandan da gozlerinin icine bakip gitsenize fındığım şeklinde melül melül bakıyorum..
Ondan fazla gelemiyorum reis
Özledim.
İşler mi çok yoğun ya samdanım, eşin evde mi, Allah güç kuvvet versiinn ❤ben dokuz buçuk on gibi yattim ya
dün çok yorulmuştum. bir ay daha gelemem gibi duruyo nurum
artık başka halaylarla buluşalım insanllah:)
Hoşgeldiin olivem :) iyiyiimm merak ettik seniiiRötarlı bir günaydınnn Calcimm
Nurcummm iyiyim canımm sen napıyosun
Yarın gidiyorlar daha doğrusu biz bırakacağızGezmeye gelmek de bu zamandaanlıyorum şuan çok iyii, umarım o bakışlardaki manayı sezerrleerr kuzucum
İşler mi çok yoğun ya samdanım, eşin evde mi, Allah güç kuvvet versiinn ❤
Hoşgeldiin olivem :) iyiyiimm merak ettik seniii ❤
Dobarlan Calcim de noldu ki cancağzımBen de iyiyim dobarlandım bırahmadın gendimi
Nihalimm iyiyim canımm çok şükür sen nasılsın?Olive hos geldin canımnasılsın
Baloncukumm noldu canım??ayy bugün aşırı keyifsizim sayenizde güldüm ya
Allahta sizi güldürsün
Valla günden güne keyfim yerine geliyor Nurumm ❤Gezmeye gelmek de bu zamandaanlıyorum şuan çok iyii, umarım o bakışlardaki manayı sezerrleerr kuzucum
İşler mi çok yoğun ya samdanım, eşin evde mi, Allah güç kuvvet versiinn ❤
Hoşgeldiin olivem :) iyiyiimm merak ettik seniii ❤
Bir ara çok bunalmıştım. İç sıkıntı diyelim. Çok şükür iyi geldi tatilDobarlan Calcim de noldu ki cancağzımSen de mi kötüydün yoksa?
Nihalimm iyiyim canımm çok şükür sen nasılsın?
Baloncukumm noldu canım??
Valla günden güne keyfim yerine geliyor Nurumm ❤
ben de içtim kahvemi ohh mis gibi.Tünaydııııın tünaydıııııın tünaydıııın kahvemi içeyim kahve kokulu öpücükler atayım
Hadi herkes pişirsin
Alisiliyor canımayy nasıl götürüyorsunuzben oturur ağlarım ya onlarla
Ben yarı aç yarı tok götürdümfarketmiyor canım. Yani aç ya da tok deseydi hatırlardım
Çok şükür canim kosturmacaya devamDobarlan Calcim de noldu ki cancağzımSen de mi kötüydün yoksa?
Calci ama cidden bazıları hakediyor. Bak beni az çok tanıdın. Kimseyi kırmam normalde ama ben de beganın yerinde olsam uğraşırdım. Ruh hastası ne demek. Bir de sen onu savunmuşsun sana da kızmış ya ona da şaşırdım.@Seridina Ablamsın bundan sonra. Ver elini öpem. Ayağımı da denk alayım bari
Az önce birinin konusunda calci ile denk geldikte orada yazdıklarım üstüne söyledinölie nölie
Began bana mı kızmış nerdeeCalci ama cidden bazıları hakediyor. Bak beni az çok tanıdın. Kimseyi kırmam normalde ama ben de beganın yerinde olsam uğraşırdım. Ruh hastası ne demek. Bir de sen onu savunmuşsun sana da kızmış ya ona da şaşırdım.
Calci ama cidden bazıları hakediyor. Bak beni az çok tanıdın. Kimseyi kırmam normalde ama ben de beganın yerinde olsam uğraşırdım. Ruh hastası ne demek. Bir de sen onu savunmuşsun sana da kızmış ya ona da şaşırdım.
görmem gerek uçuyorumAz önce birinin konusunda calci ile denk geldikte orada yazdıklarım üstüne söyledi ☺
Yok silent ya. Öğretmenliğinden vurmayın yazmışsın ya savunmuşsun ama o yanlış anladı sanırım.Began bana mı kızmış nerdee
Öyle olsun tabiiiiki canımcıımmDobarlan Calcim de noldu ki cancağzımSen de mi kötüydün yoksa?
Birazdan ben dee yapcam bi orta şekerli, afiyet olsuuun :)Tünaydııııın tünaydıııııın tünaydıııın kahvemi içeyim kahve kokulu öpücükler atayım
Hadi herkes pişirsin
Naptınız gülnihalım bitti mi aşılarBen yarı aç yarı tok götürdüm
Bu aşıdan korktugum icin kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?