Mizahşörler Çıkmazı

Öyle olsun tabiiiiki canımcıımm neredesin evine gittin mii napyosun bakalım :)

Birazdan ben dee yapcam bi orta şekerli, afiyet olsuuun :)

Naptınız gülnihalım bitti mi aşılar
Evime gitmedim canım biraz burada kafa dağıtmadan dönersem kavga ederim çünkü biliyorum kendimi. Ama çok net kararlar aldık. Ben artık ailesiyle görüşmeyeceğim. Gitmeyeceğim de :)

Evime gitmedim canım biraz burada kafa dağıtmadan dönersem kavga ederim çünkü biliyorum kendimi. Ama çok net kararlar aldık. Ben artık ailesiyle görüşmeyeceğim. Gitmeyeceğim de :)
Eşin ailesinin yanında dimi kuzucum? Çok iyi yapmışsın, bazen biraz uzak kalmak herkes için en iyisi oluyo ve en güzel kararlar da o zaman veriliyo ailesi biliyor mu eşinin bu kararı, onlar da bilip sorgulamıyorsa zaten en doğrusu budur. Huzur kaçmasındansa en güzeli bu olur

Eşim kendi evimizde canım. Beni almaya geldi ben gitmedim. Ailesi kavgamızı biliyor kimse beni aramadı. Eşimin peşimden geldiğini dw biliyorlar.
Allah Allah ya hiç aklım almıyor valla ne biçim insanlar. Hiç sıkma canını kuzum, görüşüp huzurunuzu bozacaklar demek ki aramadıklarına da göre. Eşin de desteklemiş seni. Böylesii çok daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…