- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Evime gitmedim canım biraz burada kafa dağıtmadan dönersem kavga ederim çünkü biliyorum kendimi. Ama çok net kararlar aldık. Ben artık ailesiyle görüşmeyeceğim. Gitmeyeceğim de :)Öyle olsun tabiiiiki canımcıımmneredesin evine gittin mii napyosun bakalım :)
Birazdan ben dee yapcam bi orta şekerli, afiyet olsuuun :)
Naptınız gülnihalım bitti mi aşılar
İşte algıları kapalı malesef. Eğitici şekilde yanaşmaya çalışmış çocuğa ondan sordumYok silent ya. Öğretmenliğinden vurmayın yazmışsın ya savunmuşsun ama o yanlış anladı sanırım.
Eşin ailesinin yanında dimi kuzucum? Çok iyi yapmışsın, bazen biraz uzak kalmak herkes için en iyisi oluyo ve en güzel kararlar da o zaman veriliyoEvime gitmedim canım biraz burada kafa dağıtmadan dönersem kavga ederim çünkü biliyorum kendimi. Ama çok net kararlar aldık. Ben artık ailesiyle görüşmeyeceğim. Gitmeyeceğim de :)
Bitti canım çok şükürÖyle olsun tabiiiiki canımcıımmneredesin evine gittin mii napyosun bakalım :)
Birazdan ben dee yapcam bi orta şekerli, afiyet olsuuun :)
Naptınız gülnihalım bitti mi aşılar
İşte savunma şekli çok yanlış.İşte algıları kapalı malesef. Eğitici şekilde yanaşmaya çalışmış çocuğa ondan sordum
olivem dönmedinmi daha eveEşim kendi evimizde canım. Beni almaya geldi ben gitmedim. Ailesi kavgamızı biliyor kimse beni aramadı. Eşimin peşimden geldiğini dw biliyorlar.
Nasılsın peki?Eşim kendi evimizde canım. Beni almaya geldi ben gitmedim. Ailesi kavgamızı biliyor kimse beni aramadı. Eşimin peşimden geldiğini dw biliyorlar.
Çok sevindim,çok güzel yükselmiş,yüzün gözün canlanmistirM mehlika nur yaaa canimm Kan testi yaptirdim sonuca bakarmisin,ben şok.hemoglobin 14 olmuş. 7 olan degerim daha 1 ay olmadan 2 kat yukselmis, mucizevi biseyy.. Eki Görüntüle 2675216
Şifa olsunn canım gülnihalım sağlık olsunnnBitti canım çok şükür ❤ 1 yaşına kadar yok ☺
Allah Allah ya hiç aklım almıyor valla ne biçim insanlar. Hiç sıkma canını kuzum, görüşüp huzurunuzu bozacaklar demek ki aramadıklarına da göre. Eşin de desteklemiş seni. Böylesii çok daha iyi olurEşim kendi evimizde canım. Beni almaya geldi ben gitmedim. Ailesi kavgamızı biliyor kimse beni aramadı. Eşimin peşimden geldiğini dw biliyorlar.
Aminn nurumŞifa olsunn canım gülnihalım sağlık olsunnn
Ne margarinimargarin mi
Ah Zalim İstanbul ne güzel bir diziydi keşke bitmeseydizalımınkızı
Haberiniz var mı nambır neredeAh Zalim İstanbul ne güzel bir diziydi keşke bitmeseydi
Ne güzel kurabiye yapılırOda sıcaklığında erimiş margarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?