O konu daha çok su kaldırır. Demedi deme.üüüüüüüüü mahkemeler felan iş baya büyümüş
kırmızılı hanımefendiliyi kimse tutamıyorO konu daha çok su kaldırır. Demedi deme.
Evet bence de.O konu daha çok su kaldırır. Demedi deme.
28 yaşındayım doğma büyüme Antalya da yaşıyorumKendini
Yas kaç memleket nire ?
O kim yakırmızılı hanımefendiliyi kimse tutamıyor
began hanımefendi :)O kim ya
Hoşgeldin prenses. Nasılsın. Son durumlar nasıl28 yaşındayım doğma büyüme Antalya da yaşıyorum
Aklıma başka şeyler geliyor. Bu arada ben margarin kullanmıyorum. Eve bile sokmuyorumMargarinle yapılmıyor mu kurabiye neden kusuyorsun
Aklıma başka şeyler geliyor. Bu arada ben margarin kullanmıyorum. Eve bile sokmuyorum
Teşekkğr ederim ❤ Çocuk olunca bu konularda çok hassaslaştım. Kendim de dikkat etmeye çalışıyorumTmm canim
Bu arada margarin konusunda tebrik ederim❤
Yok tatlım dönmedim :)olivem dönmedinmi daha eve
İyiyim canım keyfim yerinde. Eşim kabullendi açık açık sevmediğimi söyledim annesini artık. Benim ailem sensin, bizi rahatsız eden her kim olursa olsun hayatımızdan çıkarıyorum dedi. Ben ona kırgınım hala ama aramız düzeliyor yavaş yavaş çünkü önceliği benim artık. Bir daha da anam derse tepkimin ne olduğunu çok net gördü. Sinirim geçince gelip alır artıkNasılsın peki?
Aynen öyle. Herkes kendi kötülüğünde boğulsun. Siz bile biliyorsunuz ben onu seviyordum bana neler yaptı. Artık onun o güzel sözlerine kanarak yaptığım salaklıklara fedakarlıklara yanıyorum ama bitti. Daha da yüzüne bakmamAllah Allah ya hiç aklım almıyor valla ne biçim insanlar. Hiç sıkma canını kuzum, görüşüp huzurunuzu bozacaklar demek ki aramadıklarına da göre. Eşin de desteklemiş seni. Böylesii çok daha iyi olur ❤
Kız daha çok arar seni. Sen elinden geleni yapmışsın canım içinde kalan bir şey de yok. Eşinin yanında olmasına çok sevindim, gerisi de önemli değilYok tatlım dönmedim :)
İyiyim canım keyfim yerinde. Eşim kabullendi açık açık sevmediğimi söyledim annesini artık. Benim ailem sensin, bizi rahatsız eden her kim olursa olsun hayatımızdan çıkarıyorum dedi. Ben ona kırgınım hala ama aramız düzeliyor yavaş yavaş çünkü önceliği benim artık. Bir daha da anam derse tepkimin ne olduğunu çok net gördü. Sinirim geçince gelip alır artık
Aynen öyle. Herkes kendi kötülüğünde boğulsun. Siz bile biliyorsunuz ben onu seviyordum bana neler yaptı. Artık onun o güzel sözlerine kanarak yaptığım salaklıklara fedakarlıklara yanıyorum ama bitti. Daha da yüzüne bakmam
eşinin senin yanında olması büyük bir artık olivem..Yok tatlım dönmedim :)
İyiyim canım keyfim yerinde. Eşim kabullendi açık açık sevmediğimi söyledim annesini artık. Benim ailem sensin, bizi rahatsız eden her kim olursa olsun hayatımızdan çıkarıyorum dedi. Ben ona kırgınım hala ama aramız düzeliyor yavaş yavaş çünkü önceliği benim artık. Bir daha da anam derse tepkimin ne olduğunu çok net gördü. Sinirim geçince gelip alır artık
Aynen öyle. Herkes kendi kötülüğünde boğulsun. Siz bile biliyorsunuz ben onu seviyordum bana neler yaptı. Artık onun o güzel sözlerine kanarak yaptığım salaklıklara fedakarlıklara yanıyorum ama bitti. Daha da yüzüne bakmam
KK nın bir sözü var "bir cinnet her şeyi çözer "Yok tatlım dönmedim :)
hoşbuldum iş yoğunluğundan buraya pek bakamıyorum :)Hoşgeldin prenses. Nasılsın. Son durumlar nasıl
Eşinle aranın düzelmesine sevindim.Yok tatlım dönmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?