- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
Mehlika Sultanım sende ne marifetler varmış
Kız bende geçen hafta yaptım ama seninkiler kadan güzel olmadı, meydan okunur mu bunlan
Aynen ya zebram bizi baştan çıkarmaya kararlı bu geceMakarna geceleri bitti kebap lahmacun çiğköfte geceleri geldi.
Ben şahidim kuzum...35 tane birden yapıldı hem de...Elhan abla inanmıyorlar benim yaptığıma lahmacunu
Zebram tarifini bile aldık hamurun. Biz de yapacağız inşallah takimcak.Abla gerçekten sen mi yaptın
Teşekkürler Elhanim, görüntüsüMehlika Sultanım sende ne marifetler varmışgözüm döndü tok karnına. Meydanın alası olur valla ellerine sağlık kuzum.
Yaa inanıyorum, lahmacun bile yapmış,enfes görünüyor, ellerine sağlık, afiyyet olsun,eşin çok şanslı,çok becerikli hatunu olduğu için
Bacım.bunu yeseniz marketin önünden geçerken manav derki migdesindeki soğanla biberi ben satmıştım ne iri dogramissin
Kız bende geçen hafta yaptım ama seninkiler kadan güzel olmadı, meydan okunur mu bunlan
Biberleri eşim doğrayıp buzluğa atmışti yazdan, biberler eşimin marifeti soğanlar benimBacım.bunu yeseniz marketin önünden geçerken manav derki migdesindeki soğanla biberi ben satmıştım ne iri dogramissin
Allah'tan.kavurmussun.yoksa.pismezdi malzemeyi iri dogramissin bacımTeşekkürler Elhanim, görüntüsüGulumse24 inki kadar güzel olmasa da tadı iyiydi, nefis yemek tariflerinin tarifine göre yaptım hamurunu, iç harcını orda çiğden yapıyordu ben kavurdum farklı olarak
İkiside ofsaytBiberleri eşim doğrayıp buzluğa atmışti yazdan, biberler eşimin marifeti soğanlar benim
Ya hayır ya, gece gece bunu yapmamalıydın bana
Ooo mehlikam seninkiler de çok güzel ellerine sağlık
Ne bizde boş durmuyoruzBen bene gurban olim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?