Mizahşörler Çıkmazı

Çayım pofidikler ne güzel duruyor uslu uslu. Ellerine sağlık kuzum.
Afiyet olsun.
Ablacim tesekkur ederim onlar uslu duruyordu da biz uslu duramadik esim aksam catliyordu az daha tepsinin yaridan fazlasini yedi galiba kahvaltilik tarzi hazirlamistim o isten 3 gbi geldi bugun tam yeni de pisirmistim ... o fit ama cok yedigi icin rahatsiz oldu ben fit degilim az yesemde beynen rahasiz oldum

ayyyy şunlara baakkk
Bunu siz istediniz
Birkac gun once yaptiydim atam bare
Eksik kalmayam
Youlost16 Eki Görüntüle 2614520
çiçeğim ya harika olmuş birazda bana ayıraydın ya
Makarna geceleri bitti kebap lahmacun çiğköfte geceleri geldi.
sütçüüüü sütçünüz geldiiiii gibi oldu bozaaaa bozacıııı
Biliyorsun bu saatte bir şey yapamayacağımızı
Sen kazandın
ahahahah yarın oku sen bebeğim yeter ki oku
Gidem de biraz altını üstüne getirdiğim mutfağı şarkı türkü eşliğinde toplayam da gelem
ahahahhaha benimki de felaketti ama şükür hallettim
Maşaallah canım,bu ne tatlısı,tatli değil sanat eseri Mübarek, ellerine sağlık,
ya mehlikam sen kalbinin güzelliğinden öyle diyosun baksana yamulmuş yumulmuş bişey olmuş bun bu pasta canım benzememiş mi
Ramazan pideside yaptım gösterimmi
ey ey biliyok sen kazandın

Kız bende geçen hafta yaptım ama seninkiler kadan güzel olmadı, meydan okunur mu bunlan
ayyyy mehlikam ben denemedim bile niye okunmasın ki
hehhh aslında benim üzerinde gitmem gereken yol bu ama ben yolumu sasırdım bu gece
Aynen ya zebram bizi baştan çıkarmaya kararlı bu gece
ama elhanım kaç gündür onlar çıkarmıştı şimdi de ben cıkaram nolmus
Zebram tarifini bile aldık hamurun. Biz de yapacağız inşallah takimcak.
yapalım yapalım bende isterim
He yaaa bonus ben
yarısını bene versene
Haydin bi dahada akıllı olun benle meydan okumaya kalkmayın duydunmu Youlost16 senin gittiğin yolu ben gece gidyorum
yok yok ablam olur mu seni meydan okuma etiketlerinden silcem ki kendi karizmam yerle bir olmasın
Haydin iyi geceler Allah rahatlık versin
iyi geceler
Ya ben de dün pizza yaptıydım. Keşke meydan okusaydım. Ellerine sağlık
arada yaptıklarını çek ilerde lazım olur
Ahanda bak olmuş bile ellerine sağlık gevezem ya bu çok güzel olmuş

Kalp şekline benziyor mu bare
Ben ilk evlendgmzde elmali kurabiye yaptim ama buyuk yapmisim sekil vermeyide bilmiyorum ozaman cok smdilerde tatli kurabiye kek ustasi gbiyim ovunmek gbi olmasinda neyse kabardikcada kabardimi ben borcama dizdm bunlari bi heves .

Aksam esim geldi aaa pogaca mi yaptin dedi beynimden vurulmusa dondumm onlar elmali kurabiyeee dedim bi kizgnlkla ... diyecegm o ki tecrube zaman ve heves ... yaptigni henuz gormedim bu arada sayfalari sondan basladim okumaya kendi yaptgni elestirdigin icin yazdm bunlari

Teşekkür ederim zepramm

HayatSevinceGuzel buyur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…