Sağol canim seninde ellerine sağlıkNe bizde boş durmuyoruz
ellerine sağlık
Teşekkür ederimSağol canim seninde ellerine sağlık
Evet, ben de diyorum çiğ nasıl oluyor, soğanlaf kıtır kıtır kalır diye, meğer çok küçük doğramak lazımmış, ben çok iri doğramam aslında,bunu yaptığım gün temizlikte yapmıştım ve ertesi gün eşim ise cok erken gideceği için yemeği erken yemesi gerekiyordu,malum erkenden yatıyor ise gidecegi zaman,pideler aceleye geldi ama tadı çok iyiydi, bunlar biraz kalın oldu sonrakiler daha ince olmuştuAllah'tan.kavurmussun.yoksa.pismezdi malzemeyi iri dogramissin bacım
Ya ben de dün pizza yaptıydım. Keşke meydan okusaydım. Ellerine sağlıkHayırlı geceler mizahşörler
hergün hergün makarna muhabbeti sıkılmıssınızdır diye düşündüm bende makarna yerine hepinize pastamla meydan okuyorum buyrun
Eki Görüntüle 2614485
@Elhan
@samdan
M mehlika nur
@Casper25
C Cay6
HayatSevinceGuzel
@_Gulnihal_
@Limonsuzzcay
@Negoo
@pawlover
C Calcifer
@Mmmmmerveeeee
@benneyanginlargordum
@KurkmantoluSero
@Annelika
@H M
@Gsyabk
@demirleke
@Yasnaz
Gulumse24
@benneyanginlargordum
@Yasnaz
Bendenkimseyebahsetmeyin
@alimiyon
@genccanne
@Feslegen Kokulu Nane
B Babygirl16
buyrun sizde bana meydan okuyun bekliyorum
Hay maşaallah,kız sen Instagram sayfası acsan yemek üzerine, tutar bence, ben de takip ederim seni,layklarim paylaşımlarını
Maşaallah ya, herkes becerikli burda,ben de ekmeği ekmek yapma makinasında yapıyorum, o sayılmaz di miBuda benden
Süper ya,aynı hazır satılanlar gibi olmuş
Teşekkür ederim.Süper ya,aynı hazır satılanlar gibi olmuş
Bu cidden çok Güzel
Maşaallah,afiyyet şifa olsun, kuruyemiş fındık fıstık yararlı hem deTeşekkür ederim.1 günde bitti koca tepsi
Ne zaman gidicen doktora cnm uzme kendni ben bebisinin oldgnu dusunuyrm karninda tup bebekte zaman hafta olarak bitaz hesaplamalar karisiyorYok kiz benim daha hamileligim net degilbide canim bisey istemiyo zaten
Teyzesi onun saclarinu yesinnn masallahhhGazman pasamla meydan okuyorum sanaGulumse24 ,daha 43 günlük, gazdan debelenirken sırt üstü döndü,bu fotoğrafı çektikten bir kaç saniye sonra
Tesekkur ederim, sagolAllahım bugün hamarat hanımlarla sinaniyorum
Ellerine sağlık reis ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?