- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.099
- 598
- 37
Sefan olsun balım darısı diğer haftaların başına@samdanLimonsuzzcay yıllardır ilk defa bu saatte uyandım. Sağolsun eşim çocuğu alıp dışarı çıkmış. Hafta içi de çok geç yattım ve yorgundum
Veee super son cok sevndimmTam benlik bardakYalnız başıma bir demlik içerim hiç affetmem Calcimm
i
Cayım cuma dışardaydık ailecek akşam bi geldik ki kapının önünde bizi bekliyor. İşten erken izin almış beni almaya gelmiş. Şimdi tatildeyiz
Canim cok sevindimmm nasil ilac gbi gelmistir@samdanLimonsuzzcay yıllardır ilk defa bu saatte uyandım. Sağolsun eşim çocuğu alıp dışarı çıkmış. Hafta içi de çok geç yattım ve yorgundum
eline sağlık nihalim ekşilik varsa yiyebilirim bende:)
ooo burdan eşine kocaman bir alkış o zaman:) çok sevindim dinlenebilmene calcimdarısı diğer haftasonlarina inşallah
Sefan olsun balım darısı diğer haftaların başına
Valla iyi geldi. Mükafat olarakta iyi bir kahvaltı hazırladımCanim cok sevindimmm nasil ilac gbi gelmistir
TünaydınBiz de 9,5 gibi uyandık,sağolsun bebeğim ben yatmadan uyanıp 2 ye kadar uyumadigi için çok geç yatmış oldum,günaydın kızlar pazar günü ama herkes erkenci galiba:) :)
uzun zamandir ilk kez dokuza kadar uyudum
kahvaltıya neler yapıyosunuz canlar
İyi tatiller canım, sevindim birlesmenizeTam benlik bardakYalnız başıma bir demlik içerim hiç affetmem Calcimm
i
Cayım cuma dışardaydık ailecek akşam bi geldik ki kapının önünde bizi bekliyor. İşten erken izin almış beni almaya gelmiş. Şimdi tatildeyiz
Keşke yakın olsak da ikram edebilseydimeline sağlık nihalim ekşilik varsa yiyebilirim bende:)
ooo burdan eşine kocaman bir alkış o zaman:) çok sevindim dinlenebilmene calcimdarısı diğer haftasonlarina inşallah
Ellerine sağlık balımKeşke yakın olsak da ikram edebilseydim❤
Ne demekkk tabiiisiEllerine sağlık balım ❤ bende isterem
Bostandan topladıklarımı da getiririmNe demekkk tabiiisihem yanına azcik da kete getirirsin belki
Teşekkür ederim canımİyi tatiller canım, sevindim birlesmenize ❤
Sağol limonsuzumm
Hahahah sorma cidden büyük küslükten sonra barışmak o etkiyi yaratıyormuş bunu görmüş oldum
Ooov beybisi bostanı severimBostandan topladıklarımı da getiririm
Ay harika
Teşekkür ederim canım
Sağol limonsuzumm
Hahahah sorma cidden büyük küslükten sonra barışmak o etkiyi yaratıyormuş bunu görmüş oldum
Bu haraketlerin devaminu beklerim diyeydinnnValla iyi geldi. Mükafat olarakta iyi bir kahvaltı hazırladım
Bende var teşekkür ederim
Ama bu benimkii bak Bi yerlerin ağrımaz kız kelebekBende var teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?