Olmayanlar alsın yawAma bu benimkii bak Bi yerlerin ağrımaz kız kelebek
Teşekkür ederim Nurumm
Misssss
Ben de yaş fındık yaş ceviz bayılırım gülnihalımMisssssçiğ fınduk çok severim
Bir de biraz kötu kokuyor sanki o yeşil kabugu yanlış mı hatırlıyorumBen de yaş fındık yaş ceviz bayılırım gülnihalımama ceviz elleri kınalı gibi yapıyo eldivensiz filan açınca, onu hiç sevmiyorum
Hangisinin kabuğuBir de biraz kötu kokuyor sanki o yeşil kabugu yanlış mı hatırlıyorum
CevizinHangisinin kabuğu
Kolay gelsiinnn,İyi aksamlar güzelliklerrr
Yine bir mutfak toplama senasindan merhaba❤❤
Keşke Karabela gibi temize havale edebilseydim
Doğruuu hatırlıyosun kuzum, naptın bitti mi mutfak işleri :)Bir de biraz kötu kokuyor sanki o yeşil kabugu yanlış mı hatırlıyorum
Bitti fırını temizledim şimdi kahve yaptım ödülümKolay gelsiinnn,
Doğruuu hatırlıyosun kuzum, naptın bitti mi mutfak işleri :)
Maşallahın var ya her seferinde içimden diyom biliyon dimiiBitti fırını temizledim şimdi kahve yaptım ödülüm
Hamarat hatun yine temizlik masaallah sana,Bitti fırını temizledim şimdi kahve yaptım ödülüm
Bence güzel kokuyor,kötü bir koku değilBir de biraz kötu kokuyor sanki o yeşil kabugu yanlış mı hatırlıyorum
Yeni robotlar çıkmış evi kendi süpürüp silen,küçük yassı yuvarlak bir şey, kullanıp memnun olan var mı acaba,İyi aksamlar güzelliklerrr
Yine bir mutfak toplama senasindan merhaba❤❤
Keşke Karabela gibi temize havale edebilseydim
İnşallah ama zor evde hazırlanmak bakalım nasipte varsa olurHamarat hatun yine temizlik masaallah sana,
Gülnihalim sen azimli kadınsın,üstüne düşersen kpss ile atanacağıni düşünüyorum
Benim görümcem aldı yuvarlak süpürge evin her yerini süpürüyor onun silenide mi cikmisYeni robotlar çıkmış evi kendi süpürüp silen,küçük yassı yuvarlak bir şey, kullanıp memnun olan var mı acaba,
Uzaktan kumanda edilebiliyormus, işteyken bile telefonla çalıştırabiliyormussun
Çok teşekkürler canımMaşallahın var ya her seferinde içimden diyom biliyon dimii
Evet mehlikam bu ara çok görüyorum ben de her evin katyasıYeni robotlar çıkmış evi kendi süpürüp silen,küçük yassı yuvarlak bir şey, kullanıp memnun olan var mı acaba,
Uzaktan kumanda edilebiliyormus, işteyken bile telefonla çalıştırabiliyormussun
Bu saatte nöruyon gülnihal sultanımGünaydın
şimdiden al çeyizine koyEvet mehlikam bu ara çok görüyorum ben de her evin katyasıbaya memnunlar herhalde kullananlar, ilk çalıştığında evi bütün dolaşıyor işte köşeleri çarpacak yerleri filan zihnine kodlayıp sonraki çalıştırmalarda ona göre dönüp duruyor evde, videosunu görmüştüm de :) çok güzel valla tam bizlik :) ama pahalı sanırım epey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?