- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
kötü ya samdanım farklı bi kafa iişte onlar da öyleo kadar fake yaşayınca insan kendini de normal görmez ki yaacaba kendi içlerinde kendilerini ne kadar yükseğe koydular kendilerini nerde görüyolar
bunlar değil mi zaten olan herşeyi kendilerine bağlayan sebep sonuç ilişkisi kuran.
Allah uzak etsin bu paranoyaklardan hepimizi
kötü ya samdanım farklı bi kafa iişte onlar da öyle
bazen sadece ajdar olmak istersinpopüler kültür işteajdarin single yaptığı dünya bize neler yapmaz nur
bazen sadece ajdar olmak istersino kadar umrunda olmayan çikita muzuyla mutllu olmak filan
şurupp gibiyim şuruppp turpp gibiyimm turpp turppgözümün önünde şu an klip
şurup gibiyim şurup mu diyodu
Aminnnnno kadar fake yaşayınca insan kendini de normal görmez ki yaacaba kendi içlerinde kendilerini ne kadar yükseğe koydular kendilerini nerde görüyolar
bunlar değil mi zaten olan herşeyi kendilerine bağlayan sebep sonuç ilişkisi kuran.
Allah uzak etsin bu paranoyaklardan hepimizi
Hadi ya, kendi çalıp kendi oynuyor yaniben de gerçek sanardim herhalde demekki her hediyem var baaaak diyene inanmayacagiz
Geçenlerde Gülben Ergen kendine mesaj atmış sahte hesabından o gibi yakalanmış sizinki de
Benim de limonsuzum ama uykum bi geliyo bi gidiyoUyumam lazım ama ben burdayım❤iyi geceler kızlar nasılsınız ☺
Bari bu işleri yapacak birini tutsalar olmuyor böyleAllah akıl fikir versin.
Bunun siyasetçi versiyonları da var. Yanlış hesaba girip, mavi tikli hesaptan kendilerini övüyorlar falan
Bari bu işleri yapacak birini tutsalar olmuyor böyle
Çok şükür iyim canım ☺ köyde grip olmuştum toparlamaya çalışıyorum bugün biraz daha iyiyim. Çocuklar hasta olmadı bu sene çok şükürTeşekkür ederiz limonsuzcummm sen nasılsın, yavrular nasıl :)
Yani madem yapacaksınız tam yapın bari de inanalımbence de. Baya amatörler
Yaa çok severim
ayyy şu sahne geldi aklıma, herkes sever
Sen yine iyisin benim uykum hiç gitmiyorBenim de limonsuzum ama uykum bi geliyo bi gidiyoiyiyim sen nasılsın ❤
Çok şükür iyim canım ☺ köyde grip olmuştum toparlamaya çalışıyorum bugün biraz daha iyiyim. Çocuklar hasta olmadı bu sene çok şüküro yüzden herşey yolunda ☺ nöbette misin bu gece?
Niye uyumadın limonsuzum :)Sen yine iyisin benim uykum hiç gitmiyor
Sağol canım inşAllahbir an önce toparlarsın inşallahhhh :)
yok canım poliklinik yapıyorum bu ay haftasonlarım boş
Niye olacak kız sizin içinNiye uyumadın limonsuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?