- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Gözler açıldı artık samdanım kimse kaptırmak istemiyo
Eyyy gidi güünler eyyy. Bir zamanlar Samdan birinciliği kimseye kaptırmazdı be
Geldi canım hatta haftasonu tatili yaptık bu gün evdeyimoyy maşallah.. geldimi yani
calci cie diyip gidiyor
yine cie sonra yine gidiyor
6.30 nedir gııı gerçi bende 7de uyanıyorum yarım saatin lafı olmaz
Hahahahah hayırlı olsun samdanımvalla ya eskiden buralar dutluktu nurum
geliyodum birinciyimşimdi nerdeeee kapıda kuyruga kaliyoz
yakındır eski tempom calcimoğlan krese başladı bugün içim huzur dolu
şuraya birGeldi canım hatta haftasonu tatili yaptık bu gün evdeyimKeşke tatil bitmeseydi
oyy maşallah.. geldimi yani
calci cie diyip gidiyor
İş bulursam ben de gelcem demeye başladı hahahhhaşuraya biriliştiriyorum
ağzınızın tadı hiç bozulmasın bir daha inş canım
az kaldı kız 1 eylülde zaten... herifi çok özlersin bak
Hahahahah hayırlı olsun samdanım
çocuk olunca öyle oluyor demekütü yaptım akşamları ütü yapmayı sevmiyorum
duş aldim. canta hazirladim çocuğu hazirladim falan:) ağır ağır hareket edince anca yetisti canim
calcinin beyan dönemi geliyo yoğundur belki isleri:)
vayyyyyyyyyyİş bulursam ben de gelcem demeye başladı hahahhha
Yeni gelin modundayım dur arada anneme gideyim dersen olmaz ama haberin olsunİyiyimm baloncukumm sen nasılsın? Naptın doktoruna gittin mii??
Aslında en erken ben kalkmışımdır ama yazamadım ki
Hiçç sorma CalciiAma yine bu isabetli tahminlerine yuhh diyorum. Böyle kalsak nolur ki sanki
Olmaz olmaz parayı veren düdüğü çalar olivemİyiyimm baloncukumm sen nasılsın? Naptın doktoruna gittin mii??
Aslında en erken ben kalkmışımdır ama yazamadım ki
Hiçç sorma CalciiAma yine bu isabetli tahminlerine yuhh diyorum. Böyle kalsak nolur ki sanki
Ya hahahhhahah şu zeytinoyu çok seviyorum puhh da aşırı samimi geldi kanum kaynadısağolasın zeytinom :) sana da hayırlı olsun gelinimmaşallah diyeyim nazar değmesin puh
İşerindeyim. Sayfa açık sürekli ama fırsat buldukça yazıyorum.oyy maşallah.. geldimi yani
calci cie diyip gidiyor
Ayy çok güzel oluyo böyle şenşakrak samdanım dimiivalla ya eskiden buralar dutluktu nurum
geliyodum birinciyimşimdi nerdeeee kapıda kuyruga kaliyoz
yakındır eski tempom calcimoğlan krese başladı bugün içim huzur dolu
Hahahahahhaha yok canım gitmem daha bu boyuta biz hep canım anamdan geliyorduk yorgan gitti kavga bittiYeni gelin modundayım dur arada anneme gideyim dersen olmaz ama haberin olsun
Aranızın iyi olmasına çok sevindim ❤
Ya ama amaOlmaz olmaz parayı veren düdüğü çalar olivemnasılsın
En sıkıntılı olduğum konu. Hala daha resmi muhasebeyi alamadım. Ne beyan ne kdv ne muhtasar. Hiç biri bende değil ve bu durum sinirlerimi bozmaya başladı. Pandemi dediler şu dediler yok e-defter dediler işi uzattılar. Sabretsem mi çıksam mı bilemiyorum çok kararsız kaldımütü yaptım akşamları ütü yapmayı sevmiyorum
duş aldim. canta hazirladim çocuğu hazirladim falan:) ağır ağır hareket edince anca yetisti canim
calcinin beyan dönemi geliyo yoğundur belki isleri:)
tabikide sabrettttttttttttttttttEn sıkıntılı olduğum konu. Hala daha resmi muhasebeyi alamadım. Ne beyan ne kdv ne muhtasar. Hiç biri bende değil ve bu durum sinirlerimi bozmaya başladı. Pandemi dediler şu dediler yok e-defter dediler işi uzattılar. Sabretsem mi çıksam mı bilemiyorum çok kararsız kaldım
gidip BDV konu açacağım. Biraz sinirini boşaltsın millettabikide sabretttttttttttttttttt
canım hoşgeldin sona kaldın bunlar bugün çok enerjikErken gireyim dedim ama en sona kalmışım haberim yokgünaydın kızlar
kk birinci noteri tatlım oğlun kreşe gitti demi? Çok güzel geçer inşAllah
linç yemek isteyeni BDV alalımgidip BDV konu açacağım. Biraz sinirini boşaltsın millet
çocuk olunca öyle oluyor demek
bugünlerimin kıymetini bileyim
vayyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?