Mizahşörler Çıkmazı

bence bekle biraz işler karışık. muhasebeciler hep sıkıntıda calcim. bu ayı da bekle Eylülde versinler ama. saçma yani senin şu an beyan vermemen

e defter beyanda sıkıntılar oldu temmuzda epey. mücbir sebep falan da var ya karman corman isler. ben de onlarla ugrascam bu hafta. Ağustos artık geçti de Eylül'de devretsinler sana bu işleri.

sen ne yapıyorsun peki ön muhasebe mu yaptırıyolar sana. farklı bi is mi

Evet ön muhasebe. kendi işim dışında iş yapmıyorum zaten. Şu ana kadar bütün işleri bana devretmiş olmaları lazımdı. Personel de fazla bizde. onların muhasebesi de bende

Evet ön muhasebe. kendi işim dışında iş yapmıyorum zaten. Şu ana kadar bütün işleri bana devretmiş olmaları lazımdı. Personel de fazla bizde. onların muhasebesi de bende

bi daha konuş. bu ay yapılırken bakıp diğer ay devir almak çok mantıklı aslında

işi bilen muhasebeci işsiz kalmaz o yüzden ön muhasebe dışında bişeyler yapmak baya iyi olur senin için. zaten biliyosundur da tecrübe olarak geçiyo ya bunlar.

gelip basayim mi işyerini calci yoklama cikayim mi size

YA 3 yıl ara verdim ya her şey değişmiş malesef. İşlem yapılan yer burada değil. En büyük sıkıntım o. Mali müşavir başka yerde. Normalde her ay gidip oraya bakıp yavaş yavaş içeri alacaktım ki şimdiye almış olurdum.
Gel bas kız dağıt buraları

söz konusu dağıtmaksa bende gelem mi
bu aralar çok deşarj olmaya ihtiyacım var

dur geliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…