çok iyi bir moral oldu saolçocuk olunca anan ağlıyor
hazır ol sen de
Ya hahahhhahah şu zeytinoyu çok seviyorum puhh da aşırı samimi geldi kanum kaynadı
Ayy çok güzel oluyo böyle şenşakrak samdanım dimii
Bıraktın mı küçük adamı
En sıkıntılı olduğum konu. Hala daha resmi muhasebeyi alamadım. Ne beyan ne kdv ne muhtasar. Hiç biri bende değil ve bu durum sinirlerimi bozmaya başladı. Pandemi dediler şu dediler yok e-defter dediler işi uzattılar. Sabretsem mi çıksam mı bilemiyorum çok kararsız kaldım
ADINI ZEYTİNO KOYDUMsana çok yakıştı bence de bu zeytino
nicikini değiştir adını zeytino koydum artık senin
Evet ön muhasebe. kendi işim dışında iş yapmıyorum zaten. Şu ana kadar bütün işleri bana devretmiş olmaları lazımdı. Personel de fazla bizde. onların muhasebesi de bendebence bekle biraz işler karışık. muhasebeciler hep sıkıntıda calcim. bu ayı da bekle Eylülde versinler ama. saçma yani senin şu an beyan vermemen
e defter beyanda sıkıntılar oldu temmuzda epey. mücbir sebep falan da var ya karman corman isler. ben de onlarla ugrascam bu hafta. Ağustos artık geçti de Eylül'de devretsinler sana bu işleri.
sen ne yapıyorsun peki ön muhasebe mu yaptırıyolar sana. farklı bi is mi
Hoşbuldum canım ☺ bugün fokur fokur kaynıyor burasıcanım hoşgeldin sona kaldın bunlar bugün çok enerjik
linç yemek isteyeni BDV alalım
Tam saat ver ama ona göre girsin milletgidip BDV konu açacağım. Biraz sinirini boşaltsın millet
kimsenin olmadığı saatte açacağım amaTam saat ver ama ona göre girsin millet
Evet ön muhasebe. kendi işim dışında iş yapmıyorum zaten. Şu ana kadar bütün işleri bana devretmiş olmaları lazımdı. Personel de fazla bizde. onların muhasebesi de bende
YA 3 yıl ara verdim ya her şey değişmiş malesef. İşlem yapılan yer burada değil. En büyük sıkıntım o. Mali müşavir başka yerde. Normalde her ay gidip oraya bakıp yavaş yavaş içeri alacaktım ki şimdiye almış olurdum.bi daha konuş. bu ay yapılırken bakıp diğer ay devir almak çok mantıklı aslında
işi bilen muhasebeci işsiz kalmaz o yüzden ön muhasebe dışında bişeyler yapmak baya iyi olur senin için. zaten biliyosundur da tecrübe olarak geçiyo ya bunlar.
gelip basayim mi işyerini calciyoklama cikayim mi size
söz konusu dağıtmaksa bende gelem miYA 3 yıl ara verdim ya her şey değişmiş malesef. İşlem yapılan yer burada değil. En büyük sıkıntım o. Mali müşavir başka yerde. Normalde her ay gidip oraya bakıp yavaş yavaş içeri alacaktım ki şimdiye almış olurdum.
Gel bas kız dağıt buraları
YA 3 yıl ara verdim ya her şey değişmiş malesef. İşlem yapılan yer burada değil. En büyük sıkıntım o. Mali müşavir başka yerde. Normalde her ay gidip oraya bakıp yavaş yavaş içeri alacaktım ki şimdiye almış olurdum.
Gel bas kız dağıt buraları
söz konusu dağıtmaksa bende gelem mi
bu aralar çok deşarj olmaya ihtiyacım var
Senin adın bundan sonra zeytino diye okutmam lazım kulağıma hahahahahsana çok yakıştı bence de bu zeytino
nicikini değiştir adını zeytino koydum artık senin
Ayy ahahahahhaahah kaderim benzemesin Calcim ya bsjanahHahhahaha çok güzel olmuş buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?