OOOO KİMLER GELMİŞ KİMLERRRNasılsınız hanımlar?
Buradayım calciOOOO KİMLER GELMİŞ KİMLERRR
Calciiii sen de sıkı hayranlardansinDemek o hayınlar sizdiniz. Kurduğum tuzağa düştünüz. Şimdi laciverte boyadım sizi ( bu replikJawlensky e özel )
Siz bir iş çeviriyorsunuz ama anlamadimCalciiii sen de sıkı hayranlardansin
Bir kalıp sabunlar bu işi hallet
Sen de az degilsinnnn
Kemal Sunal film replikleriSiz bir iş çeviriyorsunuz ama anlamadim
Bebekleri uyutmaya çalışıyorumNasılsınız hanımlar?
Baktim salliyor iranlilara. Dedim ben iranliyim birsey mi diyonSen de az degilsinnnn
He iyi o zamanKemal Sunal film replikleri
Hadi yaBaktim salliyor iranlilara. Dedim ben iranliyim birsey mi diyonbeni tanimiyorlardi baya ciddi olmustu
He iyi o zaman
Bilmem foruma cok ugramiyorum esasen ne bilim ugrarim arada :) ben 10 gundur karantinayim o yuzden 10 gundur daha aktifimHadi ya
Zuhal neden az ugruyorsun buraya sık gelsene tam bizliksin sen
Covid mi oldunBilmem foruma cok ugramiyorum esasen ne bilim ugrarim arada :) ben 10 gundur karantinayim o yuzden 10 gundur daha aktifim
Malesef cnm. Cogu gitti azi kaldi ama. 1 hafta yordu beni ama gecti cok sukur. Tesekkur ederimCovid mi oldungeçmiş olsun❤
Canım benim rica ederim çok zor yaMalesef cnm. Cogu gitti azi kaldi ama. 1 hafta yordu beni ama gecti cok sukur. Tesekkur ederim
Aman dikkat edin hastanelerde yer kalmamis resmen :/Canım benim rica ederim çok zor ya
Gün mü?Oyy kıyamamm Nihalimm kışa girerken çocuklar hep böyle oluyor.
3 bitti evliliğimizde canım 4e girdikİnşallah ya. Olmamışsa da nasip bi dahaki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?