Al benden de o kadarKışı özledim
Kışı özledim
Yine can yakıyon güzelliğinleCanımsın reis
Ben zaten sicagi sevmem bunaldim iyiceAl benden de o kadar
Kışın tadi baska oluyor samdan ya :) bizim ev sobali bide kestane flnda yapiyoz :)bunu söyledim söyledim. dün avm ye gitmek zorunda kaldım öyle bi klima açmışlar ki eve geldiğimde midemi üşütmüstüm
ama kış daha bi güzel sanki demi
Canımsın reis
Ben anamdayım yatıyorum kuzucum. Sen napıyosun nasılsın
Uyuşuk kocişimle bi tur attım şimdi eve geldim çay demliyorum.kızlar nerdesiniz:)
@mehlika nur
C Cay6
Jawlensky
@Limonsuzzcay
@olive_bluto
@Bal0ncuk
Judy_K
@Seridina
@Calciferr
@HayatSevinceGuzel
Youlost16
@Elhan
merve
Gsyabk
K KurkmantoluS
E Efruzi
@cancan6
@Casper25
@Processes
unuttuğum varsa da alinmadan gelsin
Ben zaten sicagi sevmem bunaldim iyice
Kışın tadi baska oluyor samdan ya :) bizim ev sobali bide kestane flnda yapiyoz :)
Uyuşuk kocişimle bi tur attım şimdi eve geldim çay demliyorum.
Maşallah ❤❤Benimki de yeni uyandı ☺ şu an kendi kendine oynuyor. Benden uzaktan onu seyrediyorum ☺
Burdayımkızlar nerdesiniz:)
@mehlika nur
C Cay6
Jawlensky
@Limonsuzzcay
@olive_bluto
@Bal0ncuk
Judy_K
@Seridina
@Calciferr
@HayatSevinceGuzel
Youlost16
@Elhan
merve
Gsyabk
K KurkmantoluS
E Efruzi
@cancan6
@Casper25
@Processes
Henüz keyif değil bebişim, evde eşim işteyken yemek falan yapamadığım için anneme geldim hafta içi burada kalacağımseni yiyerem
oyy oyyy oyyy sen annende keyif mi yapıyon
iyiyim serom ben de:) çok şükür bi düzene giriyoruz gibi. sen nasılsın bebis nasıl:)
Gelddiiiiimm disardaydim oje aldik hanfendii duramadi surdukk kurusun diye bekliyor smdikızlar nerdesiniz:)
@mehlika nur
C Cay6
Jawlensky
@Limonsuzzcay
@olive_bluto
@Bal0ncuk
Judy_K
@Seridina
@Calciferr
@HayatSevinceGuzel
Youlost16
@Elhan
merve
Gsyabk
K KurkmantoluS
E Efruzi
@cancan6
@Casper25
@Processes
Maşallah ❤❤
Burdayım❤
Bu gözler bunu da okudu demek..Malatya-ya geçince oradaki hastaneye götüreceğim ne kadar herifin memleketini sevmesemde doktorları On numara..
Haleeen mukuslu yapmaya devamke reis..
Sogan bulgura abandim o da cayır cayır gaz yaptı..
Özlemle hasretle malatyaya gitmeyi bekliyorum reis
Henüz keyif değil bebişim, evde eşim işteyken yemek falan yapamadığım için anneme geldim hafta içi burada kalacağımama tabi ki buna da şükür
Bebişim de iyi hamd olsun, eccük göbeğim belli olmuş gibi hissediyorum
Biz normal sobada da yapiyoz patatesi. Yuvarlak sekilde ince ince kesip tuzlayip atiyoruz sobanin ustune :)ooooo soba galp ben
kuzineli olan da patates de çok güzel oluyo zuhalim:)
kış çok asil bi mevsim bencesoğuk ama mesafeli temiz zarif
Evet canımcım öyle oldu hiç denk gelemedik. İyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor?iyiyim judycimbu aralar görüşemiyoruz hiç :) ben gidiyom sen geliyon sen gidiyon ben geliyom öyle bir durum var sanki
nasılsın bakalım
Ooo bu cokk guzell bi habrrrr canim sevindimben geldim kızlar:) aşırı yoğundu ya sabah size yazamasam konusamicakmisiz
oğlum kreste çok güzel vakit geçirmiş:) çok eğlenmiş:) enerjisini de atmış kuzu gibi geldik
güzel bir kahve icebilirim şimdi
Yoruldumnasılsın nihalim:) bugün çok yoruldun mu
Amin bebeğim Allah razı olsunAllah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin serom
yerim gobusu yaaaçok mu bulantin oluyo serom. yat gitsin sonra istesen de yatamiyon oturamiyon zaten
Gözünüz aydın çok güzelben geldim kızlar:) aşırı yoğundu ya sabah size yazamasam konusamicakmisiz
oğlum kreste çok güzel vakit geçirmiş:) çok eğlenmiş:) enerjisini de atmış kuzu gibi geldik
güzel bir kahve icebilirim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?