Mizahşörler Çıkmazı

Al benden de o kadar
Ben zaten sicagi sevmem bunaldim iyice
bunu söyledim söyledim. dün avm ye gitmek zorunda kaldım öyle bi klima açmışlar ki eve geldiğimde midemi üşütmüstüm

ama kış daha bi güzel sanki demi
Kışın tadi baska oluyor samdan ya :) bizim ev sobali bide kestane flnda yapiyoz :)

Ben zaten sicagi sevmem bunaldim iyice

Kışın tadi baska oluyor samdan ya :) bizim ev sobali bide kestane flnda yapiyoz :)

ooooo soba galp ben

kuzineli olan da patates de çok güzel oluyo zuhalim:)

kış çok asil bi mevsim bence soğuk ama mesafeli temiz zarif

Uyuşuk kocişimle bi tur attım şimdi eve geldim çay demliyorum.

çaylar sendem bugün o zaman

iyi yapmışsın polislerin genelinde var bu ya Gsyabk senin için değil reyiz de erkekler pek bi uyuşuk oluyo

seni yiyerem

oyy oyyy oyyy sen annende keyif mi yapıyon
iyiyim serom ben de:) çok şükür bi düzene giriyoruz gibi. sen nasılsın bebis nasıl:)
Henüz keyif değil bebişim, evde eşim işteyken yemek falan yapamadığım için anneme geldim hafta içi burada kalacağım ama tabi ki buna da şükür
Bebişim de iyi hamd olsun, eccük göbeğim belli olmuş gibi hissediyorum

Bu gözler bunu da okudu demek..

Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin serom
yerim gobusu yaaa çok mu bulantin oluyo serom. yat gitsin sonra istesen de yatamiyon oturamiyon zaten

ooooo soba galp ben

kuzineli olan da patates de çok güzel oluyo zuhalim:)

kış çok asil bi mevsim bence soğuk ama mesafeli temiz zarif
Biz normal sobada da yapiyoz patatesi. Yuvarlak sekilde ince ince kesip tuzlayip atiyoruz sobanin ustune :)

iyiyim judycim bu aralar görüşemiyoruz hiç :) ben gidiyom sen geliyon sen gidiyon ben geliyom öyle bir durum var sanki

nasılsın bakalım
Evet canımcım öyle oldu hiç denk gelemedik. İyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor?

Ooo bu cokk guzell bi habrrrr canim sevindim

nasılsın nihalim:) bugün çok yoruldun mu
Yoruldum akşamüstü de yürüyüş yaptık ama ben ocağın altını kapattım mi kapatmadimi merak ettiğim için içimde bir şüpheyle gezdim geldim uzaktan baktım duman yok sitenin üzerinde hah iyi dedim
Bu arada 1 kilo almışsim nasıl alırım yaaaa

Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin serom
yerim gobusu yaaa çok mu bulantin oluyo serom. yat gitsin sonra istesen de yatamiyon oturamiyon zaten
Amin bebeğim Allah razı olsun
Yavaş yavaş azalmaya başladı kuzum ama hala uzun süreli oturamıyorum, ayakta duramayım. Zaten yemek vs hiç yapamıyorum

Gözünüz aydın çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…