Mizahşörler Çıkmazı

Gelddiiiiimm disardaydim oje aldik hanfendii duramadi surdukk kurusun diye bekliyor smdi

süslü kızları severim benimde kızım olur, kızım da benim gibi olursa hogwartsin avlusuna birakcam çay belki büyücü cadı falan olur

Yine can yakıyon güzelliğinle
Icimin güzelliği dışıma yansıyor
Ben zaten sicagi sevmem bunaldim iyice

Kışın tadi baska oluyor samdan ya :) bizim ev sobali bide kestane flnda yapiyoz :)
Hayır sıcakta evde oturmak üzücü en azından kış evdesin kedi modundasin vsvs
Off düşün malatyaya bile koşa koşa gitmek istiyorum kaymakamla az kavga edeyim bana bi ses olsun

Sen savundun! Smdbdhssj

Ay neyini ozluuorsunuz mis gibi sıcak hava iste.. zaten konya soğumak üzere
Seni tanimasam begenmedim koyardim buna herkesin bir keyfi var. Bencede kış asil bir mevsim :) dogadaki degisim beni her zaman etkilemistir :)

Biz normal sobada da yapiyoz patatesi. Yuvarlak sekilde ince ince kesip tuzlayip atiyoruz sobanin ustune :)

ben öyle denemedim hiç. biz de tepsiye kabuğuyla bütün atariz. yıkayınca tuzlariz tuzuyla pişer közlenir:)
dediğini de denerim inşallah soba bulursam

Seni tanimasam begenmedim koyardim buna herkesin bir keyfi var. Bencede kış asil bir mevsim :) dogadaki degisim beni her zaman etkilemistir :)
Beni de sıcaklığın verdiği değişim etkiliyor aslında severdim kışı eskiden şimdi yaza döndüm

ben öyle denemedim hiç. biz de tepsiye kabuğuyla bütün atariz. yıkayınca tuzlariz tuzuyla pişer közlenir:)
dediğini de denerim inşallah soba bulursam
Bu dedigini biz mangal yaptiktan sonra yapiyoruz. Kalan atesin icine patatesleri kabuguyla gomup pisiriyoruz enfes oluyor. Kumpir gibi oluyor :)

Bu dedigini biz mangal yaptiktan sonra yapiyoruz. Kalan atesin icine patatesleri kabuguyla gomup pisiriyoruz enfes oluyor. Kumpir gibi oluyor :)
Bizim de canımız hiç istemiyor zatiiii

Ooo bu cokk guzell bi habrrrr canim sevindim

teşekkür ederim canım benim

ödem de olabilir nihalim. bide sıkı diyet yapınca vücut kıtlık bilincine girip yağ depolarmis.
o bende de oluyo biliyo musun ben bi kere çaydanlığı açık bırakmisim kaynanama gittik. unuttuğum aklıma geldi. hemen eve geldik tam yanacakmis çaydanlık son anda kurtardik
o yüzden eşim bana hiç güvenmez 10 20 30 50 kere çaydanlık yaktığım için de olabilir

Amin bebeğim Allah razı olsun
Yavaş yavaş azalmaya başladı kuzum ama hala uzun süreli oturamıyorum, ayakta duramayım. Zaten yemek vs hiç yapamıyorum

olduğu kadar boşver annen de yakinmis tadını cikar serom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…