- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Gelddiiiiimm disardaydim oje aldik hanfendii duramadi surdukk kurusun diye bekliyor smdi
Icimin güzelliği dışıma yansıyorYine can yakıyon güzelliğinle
Hayır sıcakta evde oturmak üzücü en azından kış evdesin kedi modundasin vsvsBen zaten sicagi sevmem bunaldim iyice
Kışın tadi baska oluyor samdan ya :) bizim ev sobali bide kestane flnda yapiyoz :)
Ay neyini ozluuorsunuz mis gibi sıcak hava iste.. zaten konya soğumak üzereAl benden de o kadar
Sen savundun! SmdbdhssjIcimin güzelliği dışıma yansıyor
Hayır sıcakta evde oturmak üzücü en azından kış evdesin kedi modundasin vsvs
Off düşün malatyaya bile koşa koşa gitmek istiyorum kaymakamla az kavga edeyim bana bi ses olsun
HalüküladeIcimin güzelliği dışıma yansıyor
Seni tanimasam begenmedim koyardim bunaAy neyini ozluuorsunuz mis gibi sıcak hava iste.. zaten konya soğumak üzere
Biz normal sobada da yapiyoz patatesi. Yuvarlak sekilde ince ince kesip tuzlayip atiyoruz sobanin ustune :)
Bu gece bavulu hazırlayacağım gülnihal sultanım vallahi şaka maka bi yana koşsa koşsa gitmek istiyorumBu gözler bunu da okudu demek..
Evet canımcım öyle oldu hiç denk gelemedik. İyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor?
Beni de sıcaklığın verdiği değişim etkiliyorSeni tanimasam begenmedim koyardim bunaherkesin bir keyfi var. Bencede kış asil bir mevsim :) dogadaki degisim beni her zaman etkilemistir :)
Trakya da öyle hafiften soğudu, dedim ya bacım gezme olmayınca yazı neyleyim tek güzelliği doğalgaz faturası derdi yokAy neyini ozluuorsunuz mis gibi sıcak hava iste.. zaten konya soğumak üzere
Güle güle gidin gelin reisimBu gece bavulu hazırlayacağım gülnihal sultanım vallahi şaka maka bi yana koşsa koşsa gitmek istiyorum
Bu dedigini biz mangal yaptiktan sonra yapiyoruz. Kalan atesin icine patatesleri kabuguyla gomup pisiriyoruz enfes oluyor. Kumpir gibi oluyor :)ben öyle denemedim hiç. biz de tepsiye kabuğuyla bütün atariz. yıkayınca tuzlariz tuzuyla pişer közlenir:)
dediğini de denerim inşallah soba bulursam
Evet doğalgaz derdi başlayacak yakındaTrakya da öyle hafiften soğudu, dedim ya bacım gezme olmayınca yazı neyleyim tek güzelliği doğalgaz faturası derdi yok
Bizim de canımız hiç istemiyor zatiiiiBu dedigini biz mangal yaptiktan sonra yapiyoruz. Kalan atesin icine patatesleri kabuguyla gomup pisiriyoruz enfes oluyor. Kumpir gibi oluyor :)
Ooo bu cokk guzell bi habrrrr canim sevindim
Yoruldumakşamüstü de yürüyüş yaptık ama ben ocağın altını kapattım mi kapatmadimi merak ettiğim için içimde bir şüpheyle gezdim geldim uzaktan baktım duman yok sitenin üzerinde hah iyi dedim
Bu arada 1 kilo almışsim nasıl alırım yaaaa
Ne tatili aşkım ya herif ana hasreti giderecek ben cirkeflesip kafa goz kiracagim. Tek güzelliği orada adam gibi drlara görünecek olmakGüle güle gidin gelin reisim❤❤ inşallah çok güzel geçer Malatya tatiliniz
Amin bebeğim Allah razı olsun
Yavaş yavaş azalmaya başladı kuzum ama hala uzun süreli oturamıyorum, ayakta duramayım. Zaten yemek vs hiç yapamıyorum
Evet kuzum Allah’tan farklı şehirlerde değilizolduğu kadar boşver annen de yakinmis tadını cikar serom
Sen istiyor önce dujjjjBurdayım bebeyimm evi topluyorum yarına isim kalmasın diye sonra dujjj a girecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?