Mizahşörler Çıkmazı

Ben de yaktım çaydanlığı
Ya hemen dönmeniz iyi olmuş yangın çok kötü bir şey ben mutfağın bir kısmını yakmıştım cocukken oradan biliyorum

Bu dedigini biz mangal yaptiktan sonra yapiyoruz. Kalan atesin icine patatesleri kabuguyla gomup pisiriyoruz enfes oluyor. Kumpir gibi oluyor :)

evet bayilirim ben de:) normal fırında da o tadı vermese de oluyo. ama en güzel sobada oluyo bence:)

Ben de yaktım çaydanlığı
Ya hemen dönmeniz iyi olmuş yangın çok kötü bir şey ben mutfağın bir kısmını yakmıştım cocukken oradan biliyorum

hemen dediğim üç saat kadar sonra

teyzem de yatakodasini yakmış küçükken. sende benim gibi yorulunca kafa başka yere gidince tehlikeli birine dönüşüyosun nihalim galiba

ben de iyiyim judym:) is ev çocuk sarmalında ilerliyoruz:)

hazırlıklara başladın mi:)
Hiçbişeye başlamadım canım. Bacak uyuşukluğuyla uğraşıyorum bu ara. Dinlenmeye çalışıyorum gün içinde.
Zaten bizde mağazalar açılmadı henüz siz normalleştiniz biz duruyoruz hala olduğumuz yerde

hemen dediğim üç saat kadar sonra

teyzem de yatakodasini yakmış küçükken. sende benim gibi yorulunca kafa başka yere gidince tehlikeli birine dönüşüyosun nihalim galiba
Mutfağa Ocak kapalı mı diye bakmaya gitmiştim o an başka bir şey oldu ona baktım sanırım aklımdan çıkmış o yüzden suphede kaldim uoksa ben 5 6 kez bakarım

Yav okey düzensiz uyku filan da bu ekstra pandasal dürtülere sahip anca yatsın yuvarlansın.

inan yalnız değilsin canım. benimki de öyle. mütemadiyen harekete geçir pes etme. o zaman bi nebze düzeliyo.

bıkıp kendi haline birakma
adam 1+1 çalışırken bı gün calisiyodu bı gün ful uyuyodu abartmiyorum

Belki de sizin yaptığınız doğrudur bizim buralar vingir vingir judymm

Evet doğalgaz derdi başlayacak yakında
Salonum büyük olsa hoş evin salonu yok oturma odası var..
Oturma odası büyük olsa orada otururum orada yatarım.
Ama yatak odası kocaman oturma odası mıc kadar..
Sığamıyoruz bacım
Saçma sapan bi daire planı
Lojmana da giresimiz yok çok eski taşınsak kiralar pahalı
Alt kat bodrum aşağısı ısınmıyor..
Hofff

magnezyum eksikliği olabilir mi acaba. doktor bisey dedi mi judym. kan dolaşımı da yavaşlamış olabilir gün içinde hareket ediyo musun eski halindeki gibi.

inşallah tamamlarsin hepsini gönlünce

Mutfağa Ocak kapalı mı diye bakmaya gitmiştim o an başka bir şey oldu ona baktım sanırım aklımdan çıkmış o yüzden suphede kaldim uoksa ben 5 6 kez bakarım

bende de var o. kapattigimi bildiğim halde tekrar bakarım anksiyete bozukluğu mu diyolar ona

çok sorumluluk almamak lazım ya hata bizde bence. insan kafasında kaç şeyi birden tutabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…