Oyy kuzum ya :/ keske yapip ikram edebilsem. Avucunu kokla derler ama bilemedim :/Bizim de canımız hiç istemiyor zatiiii
Ben de yaktım çaydanlığıteşekkür ederim canım benim
ödem de olabilir nihalim. bide sıkı diyet yapınca vücut kıtlık bilincine girip yağ depolarmis.
o bende de oluyo biliyo musunben bi kere çaydanlığı açık bırakmisim kaynanama gittik. unuttuğum aklıma geldi. hemen eve geldik tam yanacakmis çaydanlık son anda kurtardik
o yüzden eşim bana hiç güvenmez 10 20 30 50 kere çaydanlık yaktığım için de olabilir
Takılıyorum bebişimmmm canım hiç bişey istemiyor ki,Oyy kuzum ya :/ keske yapip ikram edebilsem. Avucunu kokla derler ama bilemedim :/
Şimdiden olumsuz düşünme reisim frrahlat kendiniNe tatili aşkım ya herif ana hasreti giderecek ben cirkeflesip kafa goz kiracagim. Tek güzelliği orada adam gibi drlara görünecek olmak
Bu dedigini biz mangal yaptiktan sonra yapiyoruz. Kalan atesin icine patatesleri kabuguyla gomup pisiriyoruz enfes oluyor. Kumpir gibi oluyor :)
Sen istiyor önce dujjjj
Bu akşam yokum kızlar
Yine acikmaya başlıyorum sanırımevet bayilirim ben de:) normal fırında da o tadı vermese de oluyo. ama en güzel sobada oluyo bence:)
Dujjjsuz olmaz. Sensiz hiç olmazSen istiyor önce dujjjj
Bu akşam yokum kızlar
Ben de yaktım çaydanlığı
Ya hemen dönmeniz iyi olmuş yangın çok kötü bir şeyben mutfağın bir kısmını yakmıştım cocukken oradan biliyorum
Hafifledi mi biraz bulantin serommmTakılıyorum bebişimmmm canım hiç bişey istemiyor ki,
Yav okey düzensiz uyku filan da bu ekstra pandasal dürtülere sahip anca yatsın yuvarlansın.çaylar sendem bugün o zaman
iyi yapmışsın polislerin genelinde var bu yaGsyabk senin için değil reyiz de erkekler pek bi uyuşuk oluyo
Hiçbişeye başlamadım canım. Bacak uyuşukluğuyla uğraşıyorum bu ara. Dinlenmeye çalışıyorum gün içinde.ben de iyiyim judym:) is ev çocuk sarmalında ilerliyoruz:)
hazırlıklara başladın mi:)
Saglikla kucagina alirsin insallahTakılıyorum bebişimmmm canım hiç bişey istemiyor ki,
Mutfağa Ocak kapalı mı diye bakmaya gitmiştim o an başka bir şey oldu ona baktım sanırım aklımdan çıkmış o yüzden suphede kaldim uoksa ben 5 6 kez bakarımhemen dediğim üç saat kadar sonra
teyzem de yatakodasini yakmış küçükken. sende benim gibi yorulunca kafa başka yere gidince tehlikeli birine dönüşüyosun nihalim galiba
Yav okey düzensiz uyku filan da bu ekstra pandasal dürtülere sahip anca yatsın yuvarlansın.
Belki de sizin yaptığınız doğrudur bizim buralar vingir vingir judymmHiçbişeye başlamadım canım. Bacak uyuşukluğuyla uğraşıyorum bu ara. Dinlenmeye çalışıyorum gün içinde.
Zaten bizde mağazalar açılmadı henüzsiz normalleştiniz biz duruyoruz hala olduğumuz yerde
Salonum büyük olsa hoş evin salonu yok oturma odası var..Evet doğalgaz derdi başlayacak yakında
Hiçbişeye başlamadım canım. Bacak uyuşukluğuyla uğraşıyorum bu ara. Dinlenmeye çalışıyorum gün içinde.
Zaten bizde mağazalar açılmadı henüzsiz normalleştiniz biz duruyoruz hala olduğumuz yerde
evet kuzucum çok şükür bu halime. Tam geçmese de bu bile şükürlük ciddenHafifledi mi biraz bulantin serommm
İnşallah canikomSaglikla kucagina alirsin insallah
Mutfağa Ocak kapalı mı diye bakmaya gitmiştim o an başka bir şey oldu ona baktım sanırım aklımdan çıkmış o yüzden suphede kaldim uoksa ben 5 6 kez bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?