Bak ortak bir nokta dahaAaa ne güzell. Kitap hediye etmeyi ve hediye almayı bende çok severim
Daha da çoğalır inşallahBak ortak bir nokta daha
Kız amigurumileri nereye kaldırdın
Ev yakın gel alnazarim değecek ama benim
Ev yakın gel al
Öğretim ben sana. Keyifli örmesi vallaoğlum gördü şimdi anne bana bunlardan bi tane al diyomaşallah ama nasıl güzel olmuş hepsi ellerine sağlık calcim
ben de mi orsembitmeyen salim da duruyo ama olsun
Öğretim ben sana. Keyifli örmesi valla
Küçük prensi ne zaman yaptın kız hepsi şahane gözüküyor da winnie'ye ve eşeğe bayılıyorum ya süperler
Yeni yaptım onu. Daha var aslında da kaldırdım onları. Bi ara çıkarırsam fotoğraflarımKüçük prensi ne zaman yaptın kız hepsi şahane gözüküyor da winnie'ye ve eşeğe bayılıyorum ya süperler
Aaa sen görmedin mi
Haa demekki öyleAaa sen görmedin mio zaman burada yoktun belki de
Ben minnoşun gelmesini bekliyorum inşallah bende başlıycam onun için oyuncaklar yapmayaYeni yaptım onu. Daha var aslında da kaldırdım onları. Bi ara çıkarırsam fotoğraflarım
Bizim calsimle arkadaşlığımız burdan başladı zaten canım
Ooo ne güzel işte cnmBizim calsimle arkadaşlığımız burdan başladı zaten canımamigurumi tarifleri gönderdi bana.
Aynen sebepler yollarımızı kesiştiren. Yeni olabilirsin ama biz seni çok sevdik. Burda karşılaşmadan bile kitap topiğinde karşılaştırdık mutlakaOoo ne güzel işte cnmhep Bi sebep var demi? Bizim de başlama sebebimiz seninle sagopa ve Azerbaycan
Yaaa ben çok mutlu oldum şuanAynen sebepler yollarımızı kesiştiren. Yeni olabilirsin ama biz seni çok sevdik. Burda karşılaşmadan bile kitap topiğinde karşılaştırdık mutlaka
Keşke gelseydim
Maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?