- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Evet okuyorum kuzum
Bende çok boş vakit var o yüzden daha çok okuyabiliyorum kuzum. Şuan Sarah jio-kelebek adası okuyorumşimdi ne okuyosun reyyanim:)
ben de istiyorum ama ne vaktim kaliyo ne kafamhelal olsun sana
Bende çok boş vakit var o yüzden daha çok okuyabiliyorum kuzum. Şuan Sarah jio-kelebek adası okuyorum
Bunu da aldım listeme
Amin şamdanım hepimiz için inşallahaaaa güzelmis ismi deoku reyyanim:) Allah gönlünde ne varsa hakkında hayırlı kılsın:)
AA ben kitaplığı mı atacaktımBunu da aldım listeme
EvettttAA ben kitaplığı mı atacaktım
Muhteşem kitaplar varr. Yakın olsaydık birbirimizin kitaplarından okurduk demiiiiii
O kitap bir o duvarda bir bu duvarda az gezmedisizinki yeni duruyo yavbizde de aynı kitap var. artık pek okumuyoruz bir bir buçuk yaşına kadar aşıktı ama bu kitaba
Olurduk tabiiMuhteşem kitaplar varr. Yakın olsaydık birbirimizin kitaplarından okurduk demiiiiii
O kitap bir o duvarda bir bu duvarda az gezmedi
Ayy birgün göndeririz birbirbirimize kimbilirtOlurduk tabiikitap alırken çok seçici davranıyorum okuyup Hoşuma gitmeyen kitabı kitaplığımda tutmuyorum. Yoksa bunun 3 katı kitabım olurdu.
İnşallah canım benimAyy birgün göndeririz birbirbirimize kimbilirt
Allahım heyecandan yazdığım kelimelerin yanlışlığınaaaaİnşallah canım benim
Ben çok kitap hediye ettim. Hatta gruplarımız bile vardı. 2020 iyi gelmedi banaAllahım heyecandan yazdığım kelimelerin yanlışlığınaaaa
Aaa ne güzell. Kitap hediye etmeyi ve hediye almayı bende çok severimBen çok kitap hediye ettim. Hatta gruplarımız bile vardı. 2020 iyi gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?