- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
yakışır yıkık arkadaşıma
Leke ve beyazlatıcı krem canım
ya benim de evde yemek yok bakalım eve gidince ben ne yaparımbeni beyazlatacak krem bulunmamistir daharengim sarı benim
onun yerine dışardan yemek söyleyim calci aç ve yorgunum
Kendinin de söylediği gibi canı sıkılmış eğlenmeye gelmiş. Gönlünü hoş edemedik sanırım mesajlardan ve konulardan vurmaya çalışıyor. Farkında olmadığı istediği kadar yazabilir. Çok çekinseydim konularımdan yeni hesap alır gelirdim
ya benim de evde yemek yok bakalım eve gidince ben ne yaparım
canım çekti. Şİmdi pizzayı duyanpizza soylicem ben büyük ihtimalle calcim:) bir alana bir bedava oluyo ya söyleyim pizzanın birini size biraksinlar
Ohh ne güzell. Afiyet olsun kuzum.pizza soylicem ben büyük ihtimalle calcim:) bir alana bir bedava oluyo ya söyleyim pizzanın birini size biraksinlar
Ohh ne güzell. Afiyet olsun kuzum.
Çok şükür daha iyiyim bugünteşekkür ederim reyyanimsen nasılsın bugün daha iyi misin:)
Annem yapıyor ben yiyorum şu günlerde hep. İyi olduktan sonra tembel ve tombik olacam belli
İnşallah çok almam cnm. Daha yeni ideal kiloma ulaşmıştım. Ne emekler verdimiyi ol bol bol ye de sonra diyet yaparız hep beraberafiyet şifa olsun canim benim
çok sevindim iyi hissetmeneÇok şükür daha iyiyim bugün
İnşallah çok almam cnm. Daha yeni ideal kiloma ulaşmıştım. Ne emekler verdim☹
Uftade erkek çıkmış
Off noluyo uftade kim, erkek mii
Oralı değilim amaa canım EreğlimKızlar Karadenizli var mı aranızda?Size gelsin. En bayıldığım sahneydi o kadar gülmüştüm ki. Devamı var bulsam göndercem
Öyle kuzum inşallaholsun önemli olan şu an bu hastalığı atlatmak reyyanimsonra yine kilo da verilir fit de olunur:)
Evet okuyorum kuzumkitap okumaya devam mi reyyanim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?