Sahte hesaplara dikkat edinŞimdi instagram var tatlı kızYeni nesill böyleeee
hikayenin iyisi bende.. bak anlatıyorum: "SAPIM". Kısa ve netÖhhööön öhhööö ses bir iki
Arkadaşlar yurttaşlar ben kocayı Facebook tan buldunduyanlar duymayanlara söylesin.
Kocamı seviyorum dünyalar tatlısı oğlum var ve huzurluyum.
kaç yaşındasın, naparsınn tanışalımhikayenin iyisi bende.. bak anlatıyorum: "SAPIM". Kısa ve net
Ay bunu daha yeni gördüm
23, koronadan dolayı çalışmıyorum. Sen kaç yaşındasınkaç yaşındasın, naparsınn tanışalım
Allah mutluluğunu daim etsin kelebeğim :) Önceden de messengerdan tanışıp evlenme varmışSahte hesaplara dikkat edin
Ben de başlayacağım Eylül ayında. Şimdiden kendimi motive ediyorum. Planım 7 kilo vermek
Yaşı hep böyle sorarım benBu foto da klasiklerinden olsun
Benimki de kuduruyor zayıfladıkçahojam benim hedefim kocami çıldırtmak
alışveriş yapmamak için bu kiloda kalmak ya da iki üç kilo vermek gibi bi hedefim var benim dehayat pahalı calci
hakkaten saat baya ilerde nurum nerden estiler bu saattegece gece canım sıkıldı makyaj yapıyom
Evet evet
Başka soruları da vardı fotodakininYaşı hep böyle sorarım ben
25 yaşındayım, BEKARIM23, koronadan dolayı çalışmıyorum. Sen kaç yaşındasın
Yok canım baska bir planım var ama pizza yi bu yakınlarda yaparım alleynhakkaten saat baya ilerde nurum nerden estiler bu saattemadem sıkıldın maske yapaydin ya
yarın menüde pizza mi var
Calci neden şaşırdın beybiliboooom25 yaşındayım, BEKARIM
önnce peeling filan yaptım samdanım ne bilem öyle aklıma geldi evden de çıkmayınca yapmıyorum epeydir :) Can sıkıntısı tamamenhakkaten saat baya ilerde nurum nerden estiler bu saattemadem sıkıldın maske yapaydin ya
yarın menüde pizza mi var
BilmemCalci neden şaşırdın beybiliboooom
Benimki de kuduruyor zayıfladıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?