- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Kız bu ilerde sizin evi ocağı satıp yemesin
Memur ana baba var. Garanti para daha ne olsunbana da öyle geliyo sanki benim bankam var hıyar herif
Kuzum ya kıyamamharcasin bakalım benim kafadanmis ben de çok severim ama samdanim imrendim çocuğun olasım geldi
Gitmiyor musunuz kesin
Memur ana baba var. Garanti para daha ne olsun
Ama yediklerine içtiklerine epey dikkat ediyorsun sen. Bunlar da çok önemli aslında :) maşallahyok canım alıp düzenli kullandığım bi nemlendirici bile yok
ben de yoktum o zaman:) ama parama acirim biliyorum çünkü kullanmam. evde lazer epilasyon aleti var ben kullanmıyorum meselaüşeniyorum
Tatil istemiyor musun. Tek git annenin yanına mesela. O bile iyi gelir sanaeşime bakarsak gitcez de ben inanmıyorumher sene aynı şeyi yapıyo:) gidelim diyo sonra gitmiyo.
Ama yediklerine içtiklerine epey dikkat ediyorsun sen. Bunlar da çok önemli aslında :) maşallah
İnsan zamanla kendine daha az vakit ayırıyo koşturmacadan
Yaaaanihalim almıyorum açıklayıp geçiyorum
çok nadir alırız istediğinde:) o da nefsi korelsin diye.
ama senin gibi kızım olsun isterim tabiki
Gidin lütfeneşime bakarsak gitcez de ben inanmıyorumher sene aynı şeyi yapıyo:) gidelim diyo sonra gitmiyo.
Tatil istemiyor musun. Tek git annenin yanına mesela. O bile iyi gelir sana
Yaaaateşekkür ederim samdanm benim gibi yaramaz bir kızı kabul ettiğin için
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayirli bir kız evlat nasip etsin o zamanaaaa sen de yaramazsan artik nihalim
maşallah çok tatlı birisin senin gibi kızım olsun isterim cidden
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayirli bir kız evlat nasip etsin o zaman
Her şeye yetişilir mii kii ya bir yerden kısmadan samdanım valla helal olsun bence deşarja takmanin derdinden kaliyo hep nurum
ama şimdi güneş azalıyo mevsim değişiyo ya. baslayim diyorum:)
yedigime dikkat ederim ama bakim konusunda çok kötüyüm. dediğin gibi kosturmacadan vakit kalmiyo ki ya. yapanlara hayranim ama nasıl yetistiriyolar helal olsun
İnşallah samdanimartık tek atımlık kursun var kıza vurmasi umuduyla nihalim
Her şeye yetişilir mii kii ya bir yerden kısmadan samdanım valla helal olsun bence de
Ben yüzümle saçımla uğraşmayı çok severim ama şu dönemde ben de aksatıyorum, zaten çocuklu ve çalışan kadınlara hayranım :)
cilt bakım ürünlernin kokusu da rahatsız edr mi seni :)
İkisinden de ikişer tane aldım bakalım,önce w lab sipariş vermiştik, sonra senin tavsiyenle madeleb aldımvar var. Ben 1 tane madeleb 1 tane beyazlatıcı aldım 85 tl. Yüksek olan fiyatı baz alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?