Mizahşörler Çıkmazı

Kuzum ya kıyamam harcasin bakalım benim kafadanmis ben de çok severim ama samdanim imrendim çocuğun olasım geldi

nihalim almıyorum açıklayıp geçiyorum
çok nadir alırız istediğinde:) o da nefsi korelsin diye.

ama senin gibi kızım olsun isterim tabiki

yok canım alıp düzenli kullandığım bi nemlendirici bile yok

ben de yoktum o zaman:) ama parama acirim biliyorum çünkü kullanmam. evde lazer epilasyon aleti var ben kullanmıyorum mesela üşeniyorum
Ama yediklerine içtiklerine epey dikkat ediyorsun sen. Bunlar da çok önemli aslında :) maşallah

İnsan zamanla kendine daha az vakit ayırıyo koşturmacadan

Ama yediklerine içtiklerine epey dikkat ediyorsun sen. Bunlar da çok önemli aslında :) maşallah

İnsan zamanla kendine daha az vakit ayırıyo koşturmacadan

şarja takmanin derdinden kaliyo hep nurum

ama şimdi güneş azalıyo mevsim değişiyo ya. baslayim diyorum:)

yedigime dikkat ederim ama bakim konusunda çok kötüyüm. dediğin gibi kosturmacadan vakit kalmiyo ki ya. yapanlara hayranim ama nasıl yetistiriyolar helal olsun

Tatil istemiyor musun. Tek git annenin yanına mesela. O bile iyi gelir sana

yok calcim benim yeterlilik sınavım var. iznimi seneye aktarmaya çalışıyorum. annemler yeni gitti zaten. gitmem o kadar yol gittiğime değmez. bide eşim zaten uçarak gider ankaraya gitcem desem.

kendisi baksin karar versin tatile. benim eşim tutturdu tatil diye. benim aklımda yoktu. belki müsait olunca bi iki gün gitmek istediğim bi yer var :)

Her şeye yetişilir mii kii ya bir yerden kısmadan samdanım valla helal olsun bence de
Ben yüzümle saçımla uğraşmayı çok severim ama şu dönemde ben de aksatıyorum, zaten çocuklu ve çalışan kadınlara hayranım :)
cilt bakım ürünlernin kokusu da rahatsız edr mi seni :)

evet kokulara hassasiyetim var nurum kokuyosa çok rahatsız eder.

valla işte herşeye yetisilmese de kistigimiz yer yanlış nurum:) hemen kendimizden kesiyoruz. yanlış yapıyoruz:)

valla var herşeyimi yapan yetistiren ya. helal olsun onlara maşallah çok iyi baş ediyolar. sen de alışkanlık haline getirmen iyi olur aslında:) bikma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…