Hadi hadi kandırma biziönnce peeling filan yaptım samdanım ne bilem öyle aklıma geldi evden de çıkmayınca yapmıyorum epeydir :) Can sıkıntısı tamamen
Yok canım baska bir planım var ama pizza yi bu yakınlarda yaparım alleyn
İyi yalnız değilmişim, çakk
önnce peeling filan yaptım samdanım ne bilem öyle aklıma geldi evden de çıkmayınca yapmıyorum epeydir :) Can sıkıntısı tamamen
Ama dışarısı hep güzel gelirbenim oğlan evde yapmayalım dışardan söyleyelim diyo
bi insam küçükken bu kadar para harcamayı seviyosa büyümüş halini düşünemiyorum
Hiçbir kandırmaca yok gülnihalm vallahi bu gece :)Hadi hadi kandırma bizi
Benim de ya.. iyice ormancı oldum. Kaymakamliga terfi etmem lazımbenim de komple bakıma girmem lazım
Çok yoğun geziyorum ya.. bi mutfak, bi bodrum, bi oturma odası,.. say say bitmiyor okadar yoğunumgezz tozz eğlenn olur bi zaman sevdiceğin de eşiin de :)
Hiçbir kandırmaca yok gülnihalm vallahi bu gece :)
öyle yaptırdığın bi işlem filan var mı samdanım :)benim de komple bakıma girmem lazım
İyilik güzellik tatlım...HayatSevinceGuzel Elhan abla sizi alintilayamadim:) napiyonuz
Jawlensky tembellik demeyelim biz ona sağlıklı beslenmeyi düşünerek iradeli davrandin diyelim
Ama dışarısı hep güzel gelirPaketli şeyler şıcır şıcır açma sesi aferim minnoşa ☺
Kız bu ilerde sizin evi ocağı satıp yemesinbu konusmaya baslamadan para harcamaya başladı nihalim
on kelime bildiği zaman "açım" demeyi biliyodu mesela. ne zaman dışarı çıksak cafelerin restoranlarin önünden geçerken açm diye oralara uzanır aglardigidip oturalım orda yiyelim diye
şimdi de ben acıktım surda oturup biseyler yiyelim diyohalbuki akşam yemeği yiyip cikiyoruz. acayip seviyo para harcamayi
Benim de ya.. iyice ormancı oldum. Kaymakamliga terfi etmem lazım
Kuzum ya kıyamambu konusmaya baslamadan para harcamaya başladı nihalim
on kelime bildiği zaman "açım" demeyi biliyodu mesela. ne zaman dışarı çıksak cafelerin restoranlarin önünden geçerken açm diye oralara uzanır aglardigidip oturalım orda yiyelim diye
şimdi de ben acıktım surda oturup biseyler yiyelim diyohalbuki akşam yemeği yiyip cikiyoruz. acayip seviyo para harcamayi
öyle yaptırdığın bi işlem filan var mı samdanım :)
gündüz baya güzel cilt bakım ürünleri yazmıştı kızlar da dahil olamadım :/
İyilik güzellik tatlım...
Gitmiyor musunuz kesintatilden gelmek nasıl bir his anlatsana abla:) tatile gidemeyen biri olarak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?