Gunaydin reyyancim. Nasilsin dsha iyisin insallah.
Şükür cnm daha iyiyim. Öksürük var ama geçer demi inşallah. Bide hâlâ koku tat yok.Gunaydin reyyancim. Nasilsin dsha iyisin insallah.
Rahat durmadilar sacma sapan birseyden gittiler
Sen nasılsın? Tamamen geçti miGunaydin reyyancim. Nasilsin dsha iyisin insallah.
Rahat durmadilar sacma sapan birseyden gittiler
Ben tat ve kokuyu kaybettikten bi 8 10 gun kadar sonra geldi. Seninde gelir endişe etme.Sen nasılsın? Tamamen geçti mi
İnşallah cnm. Benim tat koku 11 gün oldu gideli. Gelmeye başlar o zmn. 2 gündür çok iyi yiyorum şükür.Ben tat ve kokuyu kaybettikten bi 8 10 gun kadar sonra geldi. Seninde gelir endişe etme.
Öksürük normal. Nefes darlığı yoksa endiselenme. Ben atlattim sanirim. İyiyim baya. Sende kendine dikkat et toparla bian önce.
Yemek yiyebiliyor musun ne durumdasin
Yiyebilmen iyi. Birde dilin üzerinde bir tabaka oluşuyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bi kaşıkla dilin üzerini hafifce kazıyın tat daha çabuk elir diyorlar. sende bi dene istersen.İnşallah cnm. Benim tat koku 11 gün oldu gideli. Gelmeye başlar o zmn. 2 gündür çok iyi yiyorum şükür.
Sevindim iyi olmana, inşallah tekrar yaşatmasın Rabbim.
5 gün gitmiş. ama sacma sapan bir konuda bir inat uğruna gittiler. Ne gerek vardigünaydın kızlar
calci 27 ağustos gecesine kadar banli olcakmis
Nasıl ya neden gitti ama bu kadar ne vardı☹günaydın kızlar
İnşallah cnm, denicemYiyebilmen iyi. Birde dilin üzerinde bir tabaka oluşuyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bi kaşıkla dilin üzerini hafifce kazıyın tat daha çabuk elir diyorlar. sende bi dene istersen.
Sagol cnm. Bizde senin guzel haberlerini bekliyoruz. Amin insallah
Günaydıngünaydın kızlar
İyiyim samdanım sen nasılsınkeşke şartlı tahliye olsa kk da da
nasılsın baloncukum denk gelemiyoruz bu ara
Aaa evet haftasonu olmazdın sen. Bal0ncukum iyi ettin görmüş oldukİyiyim samdanım sen nasılsın
Normalde haftasonları girmiyorm
Şöyle bakaym dedm sanki hissetm üzüldüm calciye
İyiyim samdanım sen nasılsın
Normalde haftasonları girmiyorm
Şöyle bakaym dedm sanki hissetm üzüldüm calciye
Nasılsın cnmAaa evet haftasonu olmazdın sen. Bal0ncukum iyi ettin görmüş olduk ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?