Mizahşörler Çıkmazı

Bizimki bir ara 9,5 ta yatağa giriyordu ilginç bir şekilde 10,5-11 lere kadar oturmaya başladı, şaşkınlıkla izliyorum
Benim esim uykuya cok duskun burdaki cogu kadinin esinden yakindigi gbi
Gorumcemde bana yasi ilerledkce smdiki kadr uyumaz diyor demekki dogru gencken dha cok uyunuyor sanirim

Ama degil iste
Cidden genclerin cogusu uykuya duskun oluyor gunduz 3lere 5 lere kdr yatanlar var bizim akrabalarda
Gençlerde uyku düzeni bozuk oluyor,gece geç yatıp gündüz geç kalkıyorlar genelde,

Şu sıra evde olduğum için geç yatıyorum ise başlayınca ben de 11 i geçirmem muhtemelen

Biz de akşam gittik az önce uyumalarini bekelrken kustu biri
Ben de ek gıdaya başladım ama yoğurdu sevmedi, meyve ve sebze püresini sevdi yiyor biraz biraz, yumurta da yemiyor, iki gündür 3 bisküviyle karıştırıp deniyorum yemiyor

Sütü buberonda veriyorum ya fazla gelince gazla çıkıyor ya da usutmus de olabilir . Şimdi rahatım dediğimde illaki bir şey çıkıyor
Canim Allah guc kuvvet versin iyi bile idare ediyorsun masallah .
Bende icimden dahi gecirsem ay bugece ne guzel uyudu diye o gece uyumazdi pek dillendirme olan her guzelligi dillendirince mutlaka sknti yasiyorum ben deneedim bunu .

Bu arada kizimla esim uyudular
Bende uzun zaman sonra gece nescafe ictim genelde soguk soda vs iciyirdum sicaklarda ama bogazm agriyor bikac gndur valla artk yavas yavas soguyor hava galiba sabahlari usumus olunuyor 5 6 gibi

Ben de ek gıdaya başladım ama yoğurdu sevmedi, meyve ve sebze püresini sevdi yiyor biraz biraz, yumurta da yemiyor, iki gündür 3 bisküviyle karıştırıp deniyorum yemiyor
Bizim de yumurta işi sıkıntili. Ben cıvık veriyorum ikisi 1 sarıyı ancak yiyor. Sanırım ben yemedigim için onlar da yemiyor. Büyük kızım da yemezdi kafama taktigimla kaldım kimi çocuk yemiyor

Evet canım ne zaman dersem bir şey çıkıyor.
Bizim burası geceleri serinledi iyice. Ben de sabaha karşı üşüyorum. Geçmiş olsun

Üftadeye üflemişler sönmüş uyduruk fıydırık şeyler yazıp duruyordu Ne olmuş da gitmiş bilen var mı? (Banlanmaya doğru gidiyorsam bana işaret verin kızlar)
Üftade erkekmiş diyollaa baya döndü muhabbeti ortaya çıkınca ama bir ben görmemişim şu üftadeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…