Mizahşörler Çıkmazı

Üftade erkekmiş diyollaa baya döndü muhabbeti ortaya çıkınca ama bir ben görmemişim şu üftadeyi
Saçma sapan hikayede anlatıp saçma sapan bağlama getirmeye çalışırdı. Kadın kocasıyla küs bile olsa seks yapmalı diyordu, başkasının sofrasına gidermiş yapmazsa. Yani aldatılmakta haklıymış. Ben ortaokul mezunuyum kocam Yüksel lisans mezunu saf olduğum için beni aldı diyip övünüyordu. Devamlı yüksek lisanslı kocayı övüyordu. Ortaokul mezunu olmanın önemsiz olduğunu söylüyordu Bilgili olmanın önemini vurguluyordu. Erkek kadından daha üst eğitimli olmalıydı, çünkü erkekle kadın eşit değildi eşit olamazdı.erkek İş yerindeki kadınlarla asla konuşamaz diyordu. Kadın evde otursun diyordu. İçkinin tadının çok kötü olduğunu içkiyle uyuşturucunun aynı şey olduğu gibi şeyler söylüyordu. Her konu hakkında ordinaryustu, fikir sahibiydi.
Benim gözüme takılan bazı ‘bilge’ sözleri bu şekilde
Erkek miymiş hahaggshsha belliydi

Erkekmis ve 2 -3 tane daha hesabı varmış işsizin

Hiç birine mi denk gelmez insan, bunca zaman hiiç görmemişim zaten böyle çok uç, saçma düşünceler ortaya insandan muhakkak bir şey çıkıyor :) demek burda egosunu tatmin etmeye çalışmış nasıl ortaya çıktı onu merak ettim şimdi.

Senn napıyosun :)

Erkekmis ve 2 -3 tane daha hesabı varmış işsizin
Aaa cidden işsiz herhalde.
Hayalindeki köle kadını yaratmış kendini klonlamış yazık. Ancak hayalinde görür öyle eziği zaten.

sizin ikizleriniz varmış galiba ya hem çok sevimli hem çok zor olmalı allah kolaylıklar versin maşallah süphanallah

Napayım ben de Bugün pazardı kışlıklar hazırlanmaya başladı, kurutulacaklar, kaynatılacaklar, dondurulacaklar yavaş yavaş yerini bulmaya başladı. Onlarla uğraşıyorum Allah sağlıkla yemek nasip etsin hepimizinkileri:)

Çok şükür canım gülnihalım ❤ Umarım uyanmazlar da dinlenirsin
Başım tekrar başladı, napacağım bilmiyorum
Stresten belki de canım. Az uyuyorsun çalıştığın için tetikliyor bence. Başını eşarpla sıktın mi hiç calci demişti bana iyi gelmişti
Amin canım çok teşekkürler
Evet adam çok garipti belki hala hesabı vardir.

Kaleli1980 hesabını hatırlıyorum bildiğin kadın gibiydi

Afiyetle yiyin inşallah

Miis miis afiyetle yiyin :) neler var belki farklı bir şeyler vardır biz de deneriz :)
Bilmiyorum ki gülnihalım, boynum filan çok kötü oldu normalde bu saatte bir şey yemem ama şimdi meyve bir şeyler yiyip ağrı kesici alıcam, sonra da ışığı kapatıp eşarp bağlayım bakalım

Çok değişik bir şey yok, patlıcanları oyma, patlıcanları ince doğrayıp ipe dizip kurutma, domates kurutma, biber kurutma, domatesleri derin dondurucuya koyma, fasulyeleri derin dondurucuya koyma, fasulyeleri kurutma, biraz kahvaltılık sos domates ve biberden, biraz kabak kurutma bu hafta bunları yaparım haftaya biraz turşu düşünüyorum. Reçelleri yapmıştım kiraz, kayısı, vişne. biraz da şeftali yaparım herhalde. Pazarda gördükçe aklıma geliyor . Kışlık uç bamya kuruturum biraz da. Sizler neler yapıyorsunuz? Ayrıca meyve kuruları da harika oluyor kış için armut, kayısı, elma, kiraz, vişne, erik ... çayla nefis gidiyor atıştırmadık

Soru cozuyorsun tetikliyor bence. Bir de usutmussrn tamamdir. Dinlen canım
Teşekkürler ağızlarımızın tadı hiç bozulmasın
Amin canım

Kuru patlıcan biber dolması çok güzel oluyor :) Patlıcanın reçeli de farklı güzel oluyor, çocukluğumun unutmadığım tadı :) Köz kapya biber patlıcan yaparız, sarımsak tereyağı nar ekşisiyle birlikte ocakta azıcık çevirince oluyor hemen. Cin biber turşusu, acur, salatalık turşusu, bi defa dolmalık bibere lahana doldurulmuş turşu yemiştim, o da güzeldi :) Kış gelsin istedim bunları söyleyince :)

Lezzetli oluyor biz yazlık turşu da kurarız hemen yemeye. Kışlık olanlar daha dayanıklı oldun diye başka türlü kuruluyor amao kadar üstad olmadım ben henüz başlangıç seviyesindeyim büyüklerime danışıp yapıyorum yazbereketini güzel değerlendirebilirim inş.
Yaz biraz daha kalsın kış zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…