- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Kaleli1980 hesabını hatırlıyorum bildiğin kadın gibiydi
He he mükemmel tespitbu kaleli sak dizisindeki asiye kaleli ya da nefes kalelinin kalelisi mi acaba ya
orda da ful kadına şiddet vardı. herşeye rağmen psikolojisi bozulmamış bı kadın vardı
Her şey olabilir çünkü karşıdaki bildiğin psikopat biri 10 yıl nasıl gizledi. 10 yılbu kaleli sak dizisindeki asiye kaleli ya da nefes kalelinin kalelisi mi acaba ya
orda da ful kadına şiddet vardı. herşeye rağmen psikolojisi bozulmamış bı kadın vardı
aa yazlık olarak kurulan turşuyu duymamıştım, ben turşucuyum kışlık olanlardan yedim hepLezzetli oluyor biz yazlık turşu da kurarız hemen yemeye. Kışlık olanlar daha dayanıklı oldun diye başka türlü kuruluyor amao kadar üstad olmadım ben henüz başlangıç seviyesindeyim büyüklerime danışıp yapıyorum yazbereketini güzel değerlendirebilirim inş.
Yaz biraz daha kalsın kış zor oluyor
Günaydınnn ❤❤❤
Güünaydııınn tatlııımmlaarrrGünaydın ☺☺
Çok doğrubu kaleli sak dizisindeki asiye kaleli ya da nefes kalelinin kalelisi mi acaba ya
Günaydın canımGünaydın ☺☺
Günaydin öğretmenimGüünaydııınn tatlııımmlaarrr❤
Yaa inşallahhh gülnihalım, senin de olsun isteyen herkesin olsun inşallahhGünaydin öğretmenimgelecek sezonda sen de başlarsın seminere artık. Ama Eylül'de zamaninda başlasın bu virüs bitmiş olsun inşaallah ❤❤
Aminnnn inşaallahYaa inşallahhh gülnihalım, senin de olsun isteyen herkesin olsun inşallahh ❤❤
Ben de iyiyim canım,moralim bozuldu biraz,senelik izinlerimi 5 5 kullanıyordum arada rapor alıyordum bugün işyerinden aradılar 5 5 kabul edilmiyormus, geçen haftanin iznine emlenecekmis bu haftaki, hafta sonu 2 gün iznimden gidecek, çok canım sıkıldı yaİyiyim kzuum sen nasılsın
Ellerine sağlık ben bütün kışlıklarımı geçen haftadan bitirdim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?