Sağol reis, profil resmin çok hoşM mehlika nur reis geçmiş olsun ben genellikle fışkıran çişin önüne geçemiyordum
HayatSevinceGuzel reis valla süprizlere alışkınım ama böyle işemeli s'cmali şeyler beni çok şoka sokuyor
Afiyet olsun çayım ben de çayımı içiyorumNapiyonuzzz bagyanlar
Cayimi aldim geldim nasil geciyo pazar dicem de pazsrtesi gibi sali gibi pekte farki yok iste bi esim de bizimle evde sklmaya ortak oluyor o
Ayy en sevdiğim ben de yaparım mehlikam aradaTunaydıın, nerdeyim hadi bilin
Kahvaltı sofrasındayım
Saat 7 den sonra yat kalk yat kalk bebek pispisla saat 11,5 ta kalktım, oğlumun altını üstünü değiştirdim, yataklari odaları topladım, eşim kahvaltı hazırladı, herkes yedi ben hala yiyorum aheste aheste
Ateş ediyor profil fotomSağol reis, profil resmin çok hoş
Suan bi ben varım kimsecikler yokGeldim geldim bile. Bebeler beslenecek ama.
AhahahhaÖnümüzde ki 2 sene 11 de kalkamayacağım o yüzden sıra da ki uzun uyku saati senden bana gelsin
Reis yine oyun oynat bize ya çocuk gibi sevinip mutlu oluyoruz surdaSuan bi ben varım kimsecikler yok
Oooo harika olur ne oynayalım ne istersinReis yine oyun oynat bize ya çocuk gibi sevinip mutlu oluyoruz surda
Orjin fikirler senden oynaması bizdenOooo harika olur ne oynayalım ne istersin
Tamam benim aklıma geldi bişey akşam oynayabilirizOrjin fikirler senden oynaması bizden
Timamdir bekliyoruz efenimTamam benim aklıma geldi bişey akşam oynayabiliriz
Tamamdır reiisssTimamdir bekliyoruz efenim
+yağmurlu havaPazar gününün zaten ağır bir havası vardı korona ile birleşince iyice bastı
Aleykümselam canımSelammm
Burda da bulanık kuzum+yağmurlu hava
İç guveysinden halliceGuzel ve eglencelı kadınlar, napıyosunuz keyifleriniz nasil? ♥
Selam beybimmmSelammm
Selamlar Mehlika sultanAleykümselam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?