Mizahşörler Çıkmazı

Burda da bulanık kuzum

İç guveysinden hallice ev suourecegim her yer kıl tüy bitmiyor hergun süpür yine bitmiyor

Selam beybimmm

Selamlar Mehlika sultan ❤❤
Kolay gelsin canım sabah uyanınca supurdum ben. Ruzgar balkondaki herseyı devırmıs yagmur dnince balkondaki cam kırıklarını temizliycem bende

Böyle boş geçen bir pazar günü gibii. Ama şimdi böyle deyince silkelenip kendimize mi gelsek dedim ☺

Sen nasılsın
Pazar oldugunu sen yazınca farkettim gunlerı saymayı bırakmışım be... Ne uzucu
Kendine gelmen ıcın gec kalmadın saat uc bucuk daha
Ben iste gunlerı saymayı bırakacak kadar salmısım gordugun gıbı, nasıl olayım

Yaa deme öyle bunlar hep koronadan valla bak
Kafamı kaplumbağanın evinden çıkardığı gibi çıkarmasam ben de bilmicem arada yapıyorum işte öyle şeyler ne olup bitiyo etrafa bakam diye

Yaa deme öyle bunlar hep koronadan valla bak
Kafamı kaplumbağanın evinden çıkardığı gibi çıkarmasam ben de bilmicem arada yapıyorum işte öyle şeyler ne olup bitiyo etrafa bakam diye
Havada sureklı soguk ve yagmurlu
İnsanın ıcı zaten sıkılıyor bir de karanlık hava kasveti ekleniyor. Yeme de yanında yat

Keşke yemeyip de yatsak bide yiyip yatıyoruz o var

Ama şu mevsimde evde olmak yerine dışarıda mis mis gezmek isterdim ☺
Tek kilo veren ben miyim ya, kime baksam kilo aldım diyor. Ben zayıfladım cunku bende yeme ıcmeyı kestı bu durum.
Hatta kendimi bildim bilesı tırnak yerım bırakamadım napsam..
Tırnak yemeyi bıraktım korkudan demek ki istemek lazımmıs.
Dısarıda gezmeyi bende cok ozledım

Kolay gelsin canım sabah uyanınca supurdum ben. Ruzgar balkondaki herseyı devırmıs yagmur dnince balkondaki cam kırıklarını temizliycem bende
Sana da kolay gelsin canım bizim burda da rüzgar vardi ama az. En sevdiğim şimdiki rüzgar aslında. Sana yaramaik yapmış

İkisi de iyi şeyler bence
Ama evde olup yememek hakkaten iyiymiş

İnsallah en kısa zamanda geçer de güzel havaları kaçırmayız önce sağlık tabi yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…