- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Kolay gelsin canım sabah uyanınca supurdum ben. Ruzgar balkondaki herseyı devırmıs yagmur dnince balkondaki cam kırıklarını temizliycem bendeBurda da bulanık kuzum
İç guveysinden halliceev suourecegim her yer kıl tüy bitmiyor hergun süpür yine bitmiyor
Selam beybimmm
Selamlar Mehlika sultan ❤❤
Böyle boş geçen bir pazar günü gibii. Ama şimdi böyle deyince silkelenip kendimize mi gelsek dedimGuzel ve eglencelı kadınlar, napıyosunuz keyifleriniz nasil? ♥
Pazar oldugunu sen yazınca farkettim gunlerı saymayı bırakmışım be... Ne uzucuBöyle boş geçen bir pazar günü gibii. Ama şimdi böyle deyince silkelenip kendimize mi gelsek dedim ☺
Sen nasılsın
Yaa deme öyle bunlar hep koronadan valla bakPazar oldugunu sen yazınca farkettim gunlerı saymayı bırakmışım be... Ne uzucu
Kendine gelmen ıcın gec kalmadın saat uc bucuk daha
Ben iste gunlerı saymayı bırakacak kadar salmısım gordugun gıbı, nasıl olayım♥
Havada sureklı soguk ve yagmurluYaa deme öyle bunlar hep koronadan valla bak
Kafamı kaplumbağanın evinden çıkardığı gibi çıkarmasam ben de bilmicem arada yapıyorum işte öyle şeylerne olup bitiyo etrafa bakam diye
Keşke yemeyip de yatsak bide yiyip yatıyoruz o varHavada sureklı soguk ve yagmurlu
İnsanın ıcı zaten sıkılıyor bir de karanlık hava kasveti ekleniyor. Yeme de yanında yat
Tek kilo veren ben miyim ya, kime baksam kilo aldım diyor. Ben zayıfladım cunku bende yeme ıcmeyı kestı bu durum.Keşke yemeyip de yatsak bide yiyip yatıyoruz o var
Ama şu mevsimde evde olmak yerine dışarıda mis mis gezmek isterdim ☺
Sana da kolay gelsin canım bizim burda da rüzgar vardi ama az. En sevdiğim şimdiki rüzgar aslında. Sana yaramaik yapmışKolay gelsin canım sabah uyanınca supurdum ben. Ruzgar balkondaki herseyı devırmıs yagmur dnince balkondaki cam kırıklarını temizliycem bende
İkisi de iyi şeyler benceTek kilo veren ben miyim ya, kime baksam kilo aldım diyor. Ben zayıfladım cunku bende yeme ıcmeyı kestı bu durum.
Hatta kendimi bildim bilesı tırnak yerım bırakamadım napsam..
Tırnak yemeyi bıraktım korkudandemek ki istemek lazımmıs.
Dısarıda gezmeyi bende cok ozledım
Cok guzel gorunuyorlar ellerine saglık
Tesekkürler.Cok guzel gorunuyorlar ellerine saglık♥
Ben de sabah kiymali peynirli borek yaptimTesekkürler.
Güzel güzel haarika bir organizasyon olmuş. Afiyet olsun.Ben de sabah kiymali peynirli borek yaptim
3 kisi arti bir tane 15 aylik bebe bitirdik koca tepsiyi
Nassi guzel yapmisim
Hepberaber yanalım ozamanAaaa yangin var yangin var ben yaniyorummmm
Yetisin a dostlar cildiriyorum ay ay ay ay
benneyanginlargordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?