Doğsun da sagliklica bana bi meşgale olsun gözüyle bakıyorum valla reis.Ay iyi barii az kaldı artık kız doğuma hazır mısın :)
O profil nediki öleGünaydin Reisler
Doğsun da sagliklica bana bi meşgale olsun gözüyle bakıyorum valla reis.
Monotonluktan cigerim soldu vallahi
Bu Homoerectus, ama dersen ki değiş değişirim reisO profil nediki öle
M mehlika nur reis geçmiş olsun ben genellikle fışkıran çişin önüne geçemiyordum
Yok reis kalsın. Kalsın ki kocalarımızın kıymetini bilekBu Homoerectus, ama dersen ki değiş değişirim reis❤
Valla diyom ha
Aşko o benim ruhum da ki karakter yaa niye öyle diyonYok reis kalsın. Kalsın ki kocalarımızın kıymetini bilek
Her şeye hazırlıklı oll reiiss daha başka ekşın aramaaM mehlika nur reis geçmiş olsun ben genellikle fışkıran çişin önüne geçemiyordum
HayatSevinceGuzel reis valla süprizlere alışkınım ama böyle işemeli s'cmali şeyler beni çok şoka sokuyor
günaydın kelebeğimmmGünaydın güzellikler
Hoşgeldin pazar evimize kalbimize hoşgeldin,pazar demek kahve demek sohbet demek
(Korkmayın issirmam doktor az uyusun dedi)
günaydın çiçeğimmm burasıda öyleGüünaydıınnlaarr, herkese güzel pazarlaarr
Burası hiç bahar gelmemişcesine yağmurlubugün
günaydın reisim nasılsınGünaydin Reisler
Hayaletimmmm günaydın nasılsınGünays canimlar
Reis ne yapsın evi topluyor, reis artık kakılmış olma yolunda emin adımlarla ilerliyorgünaydın kelebeğimmmuyuda gel uyuda geeelll
günaydın çiçeğimmm burasıda öyle
günaydın reisim nasılsın
Hayaletimmmm günaydın nasılsın❤
Lütfen hayalinde ki delikanlı bu olmasınAşko o benim ruhum da ki karakter yaa niye öyle diyon
Boşver yerinde saymıyorsun ya oda bişeyReis ne yapsın evi topluyor, reis artık kakılmış olma yolunda emin adımlarla ilerliyor
Sen nasılsın
Geldim geldim bile. Bebeler beslenecek ama.günaydın kelebeğimmmuyuda gel uyuda geeelll
Bütün sırrı bozdun işteLütfen hayalinde ki delikanlı bu olmasın
Önümüzde ki 2 sene 11 de kalkamayacağım o yüzden sıra da ki uzun uyku saati senden bana gelsinBoşver yerinde saymıyorsun ya oda bişey
bende iyiyim şükür bugun erken kalktım biraz erken derken 11 de kahvaltımı yaptım size geldim
Ahahhh sır mıydı. Alalade koymuşun yakışıklını ortaya. Aman diyim kaparlarBütün sırrı bozdun işte
Alnından opmusem bi kere ... namusumdur o benimAhahhh sır mıydı. Alalade koymuşun yakışıklını ortaya. Aman diyim kaparlar
Ay lütfen sadece alnından öpmüş olAlnından opmusem bi kere ... namusumdur o benim
Ay lütfen sadece alnından öpmüş ol
Neyse yavaşlayalım da tadı kaçmasın
Her şeyi bi anda anlatmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?