Abileri kıza aşık olmuştuGeorgia diye de vardı bi tane ama bildiğin +13nasıl izletmisler bize hayret ediyorum şimdi görünce:)
Pokemon- digimon ve beyblade di sırasıyla. Hala devam ediyorlar.bide digimon vardı bak şimdi hatırladım nurum
Beyblade mi ben en son tasolarda kalmistimBeyblade hatırlıyor musunuz :) benm erkek kardeşimle aramızda 1 yaş var ona ne alınırsa bende isterdimhep erkek oyuncaklarım olurdu
Onu biliyorum gecmis sayfalarda samdan yazmistiYaa Şehrazatttt❤Fransızcaydı orjinali.
Zengin kızlar ve oğlanlar vardı. Lark ve Bianca vardı.Ben izlememisim sanirim yada aklim gelmiyor :)
Blaze vardı. At biniyordu. Onu çok severdim ben.Bianca favorimdi
Senin??
Arada YouTube dan jenerigini izlerimZengin kızlar ve oğlanlar vardı. Lark ve Bianca vardı. ☺
Evet hatırladım. Lark da güzeldi iyiydi ama sonradan biancaci oldumBlaze vardı. At biniyordu. Onu çok severdim ben. ☺
Kocisimi yanlz birakmayaym tlfna takilmyaym dedim ya okudum yazdklarnizi cok mutlu oldm cocklgma gittim bende
Sevdiğin çizgi film hangisiydi pekuuKocisimi yanlz birakmayaym tlfna takilmyaym dedim ya okudum yazdklarnizi cok mutlu oldm cocklgma gittim bende
Tamda onu yazmistummSevdiğin çizgi film hangisiydi pekuu
Çocukken Fred fred cakmaktaaaas barni barni barni moloztaaaas. Vilma vilma gir kolumaaa... Diye şarkı söylerdikBen jetgilleri ve tas devrini cok severdimmm...
Ahahs :) ilkkez duyuyorum ama güzelmiş :))Tamda onu yazmistumm
Peki mermer taslar arasnda kiremit tasi ezip suyla karip kina yaparak evcilik oynayan varmydiii aranzda
BeeeeeenTamda onu yazmistumm
Peki mermer taslar arasnda kiremit tasi ezip suyla karip kina yaparak evcilik oynayan varmydiii aranzda
O nasıl kızBeeeeeen
Osuran taşı vardı bir de
Evet vururduk betona sonra aaa taş osurdu derdik gülerdikO nasıl kızkoku yapan mermer vardı o mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?