Aynen canim harika yillardi :) guzel hasret giderdik valla ben cok sevdimEvet mesela çok isterdim ateriler kalsın kasetler kalsın, olsaydı çocuklar ( tabi bunun için şuan bir adet eşim olmalı ama) torunlar görseydi. Geriye dönünce dolu dolu da geçirmişiz yine de zuhalım :)
Daha yaparız böyle zuhalım bir akşam da başka şeyler diziler filan yapalım :)Aynen canim harika yillardi :) guzel hasret giderdik valla ben cok sevdimay sen bekar misin :)
İnsallah yapariz film dizi falan benim cok hosuma gitti :)Daha yaparız böyle zuhalım bir akşam da başka şeyler diziler filan yapalım :)
Evvvet bekarım ben :) sordum mu hatırlayamadım daa sen kaç yaşındasın var mı çocuğun
Yaparız zuhaliim :) sen daha çok uğra sessiz kalma :)İnsallah yapariz film dizi falan benim cok hosuma gitti :)
Aday yok mu peki :) 29 yasindayim. Cocuk yok :)
Ayyy kuzum inşallahYaparız zuhaliim :) sen daha çok uğra sessiz kalma :)
25 yaşındayım ben de yani 24.5 tan 25 im
Ayrılsak da beraberizi biliyon dimii aynı öyle sarmala dönmüş bi ilişkim var işteAllah nasip eder inşallah bize de yuva kurmayı
Çok severdim onuYaparız zuhaliim :) sen daha çok uğra sessiz kalma :)
25 yaşındayım ben de yani 24.5 tan 25 im
Ayrılsak da beraberizi biliyon dimii aynı öyle sarmala dönmüş bi ilişkim var işteAllah nasip eder inşallah bize de yuva kurmayı
Amiin insallah reyyanımAyyy kuzum inşallah
Yaa inşallah zuhalim inşallahÇok severdim onuhadi canim insallah mutlu haberlerini burdan verirsin insallah
Amin :)
Yaaa Amin inşallah Kuzummmm unutmamışsın
Hoş geldin cnmSelamlar diyerek farklı bir giriş yapayım
Çok güzelllSeelaaam canımlarrgelin sizi güzel bir yere götüreyim ve diğer mizahşörlerimi ❤
Tataaammm
Beverly Hills vardı yaBen izliyorum bazen :) pokahantes vardı hatırlar mısın ? :)
Ben izlememisim sanirim yada aklim gelmiyor :)Beverly Hills vardı yaFavorim.
Yaa ŞehrazattttSehrazat nerden geldi aklinaonu da çok severdim :)
Hoş buldum reyyanimHoş geldin cnm
Hoşbuldum nurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?