- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Finale gelince hep yanıyordum prensese kavuşamıyordu hiç marioGizli mantarlar vardı yeşil onu bulunca 1 can veriyordu :) birde denizli bölümlerde altın almaya çalışırken aşağı düşüp ölüyorduk
Evet kuzumSen ayrıcalıklısın o zmn reyyanımben, hiç oynayamazdım maç
İpte de çok değişik şekiller vardı dimi reyyanım şuan çok tarif edemiyorum ama ayakta farklı dolanan ip oyunları filan vardı :)Evet kuzumbazen arkadaşlarla ip atlardık. Bide misket oynamayı da severdim
Ateşli dönen çubuklar çok dötümü yakmışlığı vardıFinale gelince hep yanıyordum prensese kavuşamıyordu hiç mariosonra bilgisayara taşındı o oyun ama asla o oyun kollarının tadını vermedi :) kol kavgası bile güzeldi
Çamurdan pasta da yapmışsındır o zmn reyyanım :)Ama annem bizle çok evcilik oynardık. Benden küçük erkek kardeşim var. O abi olurdu ben abla. Annemde bebek
İki kişi ipi döndürür veya sallamak deniyor. Ortada biri atlardı demiİpte de çok değişik şekiller vardı dimi reyyanım şuan çok tarif edemiyorum ama ayakta farklı dolanan ip oyunları filan vardı :)
Bide elde ip döndürme vardı hatırlıyor musunuz :)
Oooo tencereler tabaklarÇamurdan pasta da yapmışsındır o zmn reyyanım :)
YaaaAteşli dönen çubuklar çok dötümü yakmışlığı vardı
Evin içine çadır kurup içins girerdik reyyanAma annem bizle çok evcilik oynardık. Benden küçük erkek kardeşim var. O abi olurdu ben abla. Annemde bebek
Duvar yastıkları ve minderlerle ev yapardıkEvin içine çadır kurup içins girerdik reyyan
İki kişi ipi döndürür veya sallamak deniyor. Ortada biri atlardı demi
Aaaa evet çok severdim evet oynardımmm
Tom jerryi tost yapıyordu ya hani bi bölümdeDuvar yastıkları ve minderlerle ev yapardık
Ben de çok severdim böyle değişik yapardık birsürü,Aaaa evet çok severdim evet oynardımmm
Çocukluğumuza gittik bugun. Hepinizden Allah razı olsunDuvar yastıkları ve minderlerle ev yapardık
Ben de çok severdim böyle değişik yapardık birsürü,çok hoplayınca başım ağırdı
Ne güzel günlerdi yaaÇocukluğumuza gittik bugun. Hepinizden Allah razı olsun
Çocukluğumuza gittik bugun. Hepinizden Allah razı olsun
Çok özlemişiz ne güzel olduNe güzel günlerdi yaa
Yaşadık o günleri ama bugunlerin böyle olacağıni bilsek daha bi başka tadına varmaya çalışırdık o günlerinÇok özlemişiz ne güzel oldu
Evet mesela çok isterdim ateriler kalsın kasetler kalsın, olsaydı çocuklar ( tabi bunun için şuan bir adet eşim olmalı amaYaşadık o günleri ama bugunlerin böyle olacağıni bilsek daha bi başka tadına varmaya çalışırdık o günlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?