allah razı olsun kuzum saolAy az kalmış kiiiiinşallah olmazsın canım dualarım seninle
İlk gebeliğe göre çok erken gerçekten de öyle herhaldeBen 18-19.haftalarda başladım hissetmeye haraketlerinibenimki hiperaktif maşallah
Cümlemizden canım benim. Musmutlu haberlerini bekliyorumallah razı olsun kuzum saol
gebelik belirtileri ?İlk gebeliğe göre çok erken gerçekten de öyle herhaldeben ikizleri 19 20 gibi hissettim galiba hatırlamıyorum
Ay bende sana onu sorucaktım. İkizler aynı anda mı tekme atıyordu? Nasıl bi his acaba?İlk gebeliğe göre çok erken gerçekten de öyle herhaldeben ikizleri 19 20 gibi hissettim galiba hatırlamıyorum
Canım ikisinde de 4 gün gecikti öyle test yaptım. Çünkü benim regl normalde gecikirdi. Sonra çok geçmeden yaklaşık 2 hafta sonra sanırım mide bulantıları başladı. İlkinde çok yoktu koku hassasiyeti ve bulantı vardı ama ikinci ikiz olduğu için aşırı ağır geçti bu dönem.gebelik belirtileri ?
İran kiziyla ugrasmaDeli kıznaber ya görüşemedik baya
regl belirtileri dışında belirtiCanım ikisinde de 4 gün gecikti öyle test yaptım. Çünkü benim regl normalde gecikirdi. Sonra çok geçmeden yaklaşık 2 hafta sonra sanırım mide bulantıları başladı. İlkinde çok yoktu koku hassasiyeti ve bulantı vardı ama ikinci ikiz olduğu için aşırı ağır geçti bu dönem.
Oglus mu? Kız diye hatırlıyorumAy bende sana onu sorucaktım. İkizler aynı anda mı tekme atıyordu? Nasıl bi his acaba?Ben tek oğluşla başedemiyorum hatta bu haftalarda. Bazen öyle bi kurcalanıyor ki sağdan soldan yukardan aşağıdan aynı anda tekmeler yiyorum bunu nasıl başarıyor anlamıyorum. İkizler olsa nolurdu diye düşündüm bende
Uğraşırım istediğim gibiİran kiziyla ugrasma
Akıntı ateş olmadı galiba canım.regl belirtileri dışında belirti
akıntı ateş basması vs vs ?
doğru anladın canmAkıntı ateş olmadı galiba canım.
Yoksa yine yanlış mı anladim sorunu
Akıntı ya da ateş olmadı yani olsa hatırlardim sanırımdoğru anladın canm
iyisimi ben bekliyim o zaman hala içimde bir umud
7 mi? Ay niye o kadar erken canım?Oglus mu? Kız diye hatırlıyorum ☺
Bazen ikisi de tekmelerdi. Soldaki daha çok tekmeledi gece de tekmelerdi hiç durmazdi. Son zamanlarını göremedim 7 aylikken doğum oldu. Sanırım 9 aylığı görsem daha zor olurdu☺
Canımcım belirti arama hiç. Bin tane belirti çıkar çoğu da psikolojik olur. Kafanı boşalt zamanını bekledoğru anladın canm
iyisimi ben bekliyim o zaman hala içimde bir umud
Teşekkur ederimmm
Canım nst de sancı çıktı. Bırakmadılar beni, durdurmaya çalıştılar ama durmadı 180 lere vuruyordu ama ben hiçbir şey hissetmiyordum 120 de bile insanlar ağrı çekiyordu. Sonra açılma da olunca acil doğuma alındım. O çok tekmeleyen zor uyandırıldı. Çok uğraştılar onun icin... sonra ikisi de yoğun bakıma gitti. Ciğerleri gelismemisti çünkü. İkisi de kız7 mi? Ay niye o kadar erken canım?
Çok şükür hayatta kalmayı başarmışlar Allah uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin inşaallah
Senin ikizler bi kız bi oğlanmıydı ben unutmuşum canım pardon.
Kız diye hatırlaman normal. Başta kızdı sonra pipili çıktı
Çok zor günler geçirmişsin canım benim. Ama maşallah kızçeler dirençli çıktılar anneleri gibi güçlü bebişlerCanım nst de sancı çıktı. Bırakmadılar beni, durdurmaya çalıştılar ama durmadı 180 lere vuruyordu ama ben hiçbir şey hissetmiyordum 120 de bile insanlar ağrı çekiyordu. Sonra açılma da olunca acil doğuma alındım. O çok tekmeleyen zor uyandırıldı. Çok uğraştılar onun icin... sonra ikisi de yoğun bakıma gitti. Ciğerleri gelismemisti çünkü. İkisi de kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?