Mizahşörler Çıkmazı

İlk gebeliğe göre çok erken gerçekten de öyle herhalde ben ikizleri 19 20 gibi hissettim galiba hatırlamıyorum
Ay bende sana onu sorucaktım. İkizler aynı anda mı tekme atıyordu? Nasıl bi his acaba? Ben tek oğluşla başedemiyorum hatta bu haftalarda. Bazen öyle bi kurcalanıyor ki sağdan soldan yukardan aşağıdan aynı anda tekmeler yiyorum bunu nasıl başarıyor anlamıyorum. İkizler olsa nolurdu diye düşündüm bende

gebelik belirtileri ?
Canım ikisinde de 4 gün gecikti öyle test yaptım. Çünkü benim regl normalde gecikirdi. Sonra çok geçmeden yaklaşık 2 hafta sonra sanırım mide bulantıları başladı. İlkinde çok yoktu koku hassasiyeti ve bulantı vardı ama ikinci ikiz olduğu için aşırı ağır geçti bu dönem.

regl belirtileri dışında belirti
akıntı ateş basması vs vs ?

Oglus mu? Kız diye hatırlıyorum
Bazen ikisi de tekmelerdi. Soldaki daha çok tekmeledi gece de tekmelerdi hiç durmazdi. Son zamanlarını göremedim 7 aylikken doğum oldu. Sanırım 9 aylığı görsem daha zor olurdu

7 mi? Ay niye o kadar erken canım?
Çok şükür hayatta kalmayı başarmışlar Allah uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin inşaallah
Senin ikizler bi kız bi oğlanmıydı ben unutmuşum canım pardon.
Kız diye hatırlaman normal. Başta kızdı sonra pipili çıktı

Canım nst de sancı çıktı. Bırakmadılar beni, durdurmaya çalıştılar ama durmadı 180 lere vuruyordu ama ben hiçbir şey hissetmiyordum 120 de bile insanlar ağrı çekiyordu. Sonra açılma da olunca acil doğuma alındım. O çok tekmeleyen zor uyandırıldı. Çok uğraştılar onun icin... sonra ikisi de yoğun bakıma gitti. Ciğerleri gelismemisti çünkü. İkisi de kız

Çok zor günler geçirmişsin canım benim. Ama maşallah kızçeler dirençli çıktılar anneleri gibi güçlü bebişler
Canım kaç haftalıklardı doğduklarında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…