Mizahşörler Çıkmazı

Çok zor günler geçirmişsin canım benim. Ama maşallah kızçeler dirençli çıktılar anneleri gibi güçlü bebişler
Canım kaç haftalıklardı doğduklarında?
Evet zordu çok şükür geçti elhamdülillah
33. Haftaya girdigim gün beni yatırdılar hemen, sonra doğum oldu☺

Çok zor günler geçirmişsin canım benim. Ama maşallah kızçeler dirençli çıktılar anneleri gibi güçlü bebişler
Canım kaç haftalıklardı doğduklarında?
Bu arada senin de hayırlı olsun oglus yaramaz olacağı belli sizi şimdiden kandırmış vaktinde zamanında sağlıkla doğumun olsun inşaallah

Evet zordu çok şükür geçti elhamdülillah
33. Haftaya girdigim gün beni yatırdılar hemen, sonra doğum oldu☺
33 iyi canım çok da erken değilmiş. Ben 28-29 falan sandım. Kızlar toparladılar mı canım kiloları normal mi şu an

33 iyi canım çok da erken değilmiş. Ben 28-29 falan sandım. Kızlar toparladılar mı canım kiloları normal mi şu an
Yok çok şükür Sanırım o haftalarda 700 800.gr doguyorlar 2 ay da kuvoz macerası. Kuzenimin öyle olmuştu. Bana 1 ay yetti
sağlıkla büyüsünler Jawlensky canm
Judy_K sende hayırlısı ile doğur kuzum
Amin inşaallah canım darısı başına
Güzel dualar sahibini bulsun
Aminnnn

Merhaba canım, genelde yayınlanmış çok ayrıntı yok ama kamu çalışanlarına esnek çalışma diyor, süt iznindekilere idari izin var mı , engellilere ve kronik hastalığı olanlara idari izin var mı belli değil

Eklentiler

• IMG_20200826_162841.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…