Evet zordu çok şükür geçti elhamdülillahÇok zor günler geçirmişsin canım benim. Ama maşallah kızçeler dirençli çıktılar anneleri gibi güçlü bebişler
Canım kaç haftalıklardı doğduklarında?
Bu arada senin de hayırlı olsun oglusÇok zor günler geçirmişsin canım benim. Ama maşallah kızçeler dirençli çıktılar anneleri gibi güçlü bebişler
Canım kaç haftalıklardı doğduklarında?
33 iyi canım çok da erken değilmiş. Ben 28-29 falan sandım. Kızlar toparladılar mı canım kiloları normal mi şu anEvet zordu çok şükür geçti elhamdülillah
33. Haftaya girdigim gün beni yatırdılar hemen, sonra doğum oldu☺
Güzel dualar sahibini bulsun
yaaaaGüzel dualar sahibini bulsun
Gözyaşların da sadece mutluluktan aksın o zamanyaaaateşekkür ederim birileri böyle diyince gözyaşım hemen akıyor
inş hepimiz için kuzumGözyaşların da sadece mutluluktan aksın o zamanüzüntü ve üzüntüden ağlamak yok
İnşallah canım. Seni de bekliyorum arkamdan
Yok çok şükür33 iyi canım çok da erken değilmiş. Ben 28-29 falan sandım. Kızlar toparladılar mı canım kiloları normal mi şu an
Amin inşaallah canım
AminnnnGüzel dualar sahibini bulsun
ama idarenin takdirinde
İnşaallah idare de takdir buyursun artıkama idarenin takdirinde
ben normal kahve bardağında seviyorum ama hataylı olarak linç yiyorumSüvariciler nerdeymis bakalım❤
Tek başına içiyorSüvariciler nerdeymis bakalım❤
Ahhh bende ypıp içicemm. Canım çekti. Afiyet olsun cnmSüvariciler nerdeymis bakalım❤
Merhaba canım, genelde yayınlanmış çok ayrıntı yok ama kamu çalışanlarına esnek çalışma diyor, süt iznindekilere idari izin var mı , engellilere ve kronik hastalığı olanlara idari izin var mı belli değilkk birinci noteri M mehlika nur merhaba:)
esnek ve dönüşümlü çalışma ile iligil haber var mi?
bende cevap bekliyorum
Engelilere idari izin geri gelsin mi bilmiyorum.
kronik hastasi olanlarin çoğu tatile çıktığı gördüm
Buyur gel tatlım birlikte içelim sana da yaparımTek başına içiyor
Teşekkür ederim canım sana da afiyyet olsunAhhh bende ypıp içicemm. Canım çekti. Afiyet olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?