- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Normal kahve bardağı nolir gııı,fincan mı olirben normal kahve bardağında seviyorum ama hataylı olarak linç yiyorum
afiyet olsun canım
biliyorum okudumMerhaba canım, genelde yayınlanmış çok ayrıntı yok ama kamu çalışanlarına esnek çalışma diyor, süt iznindekilere idari izin var mı , engellilere ve kronik hastalığı olanlara idari izin var mı belli değil
senin süt izini var demi idari izin olursa senin için iyi olur mehlikamMerhaba canım, genelde yayınlanmış çok ayrıntı yok ama kamu çalışanlarına esnek çalışma diyor, süt iznindekilere idari izin var mı , engellilere ve kronik hastalığı olanlara idari izin var mı belli değil
İçmiş kadar oldum canım sağolBuyur gel tatlım birlikte içelim sana da yaparım
Teşekkür ederim canım sana da afiyyet olsun
Evet canım süt iznindeyim , inşaallahsenin süt izini var demi idari izin olursa senin için iyi olur mehlikam
İlahi gülnihalım hiç güleceğim yoktu taşaBizim mahalledeki çocuklara sormak lazım böyle oyunlar var mı diye ama oynamiyorlar yoksa gözüme carpardi illakisadece kiremittn kina yakmak normal sorulur da öteki nasıl sorsam hem yoktur o taştan kalmamıştır sonuçta bilye oynayan da yok
Harikaaaa soruEvet canim ictim bilebirsey dicem en son hangi kenafiri büktün
Baloncukum hep güzel şeyler düşünerek bekleinş kuzucum
Reyyanım moral bozmak yok. İçtin mi kahve :)İnşaallah cnm inşallah
Yaaa ne günlerdi gülnihalım büyüdüler de diş bile çıkarıyorlar şimdi maşallahCanım nst de sancı çıktı. Bırakmadılar beni, durdurmaya çalıştılar ama durmadı 180 lere vuruyordu ama ben hiçbir şey hissetmiyordum 120 de bile insanlar ağrı çekiyordu. Sonra açılma da olunca acil doğuma alındım. O çok tekmeleyen zor uyandırıldı. Çok uğraştılar onun icin... sonra ikisi de yoğun bakıma gitti. Ciğerleri gelismemisti çünkü. İkisi de kız
Beenn beenn beernnSüvariciler nerdeymis bakalım❤
Nabiyonİlahi gülnihalım hiç güleceğim yoktu taşa
Harikaaaa soru
Baloncukum hep güzel şeyler düşünerek bekle ❤bulsun seni inşallah
Reyyanım moral bozmak yok. İçtin mi kahve :)
Yaaa ne günlerdi gülnihalım büyüdüler de diş bile çıkarıyorlar şimdi maşallah ❤
Beenn beenn beernn
ateşim çıkıyor, terliyorum üşüyorum, korkuyorum zuhalim yıldızıımmNabiyon
O niye kız. Hasta mısın yoksa. Bende tembellik yapiyorum napimateşim çıkıyor, terliyorum üşüyorum, korkuyorum zuhalim yıldızıımmşimdi biraz yicek bir şeyler aldım balkona çıktım,. Sen napyosun
Evet kuzum çok şükürİlahi gülnihalım hiç güleceğim yoktu taşa
Harikaaaa soru
Baloncukum hep güzel şeyler düşünerek bekle ❤bulsun seni inşallah
Reyyanım moral bozmak yok. İçtin mi kahve :)
Yaaa ne günlerdi gülnihalım büyüdüler de diş bile çıkarıyorlar şimdi maşallah ❤
Beenn beenn beernn
Hala koku meselesi miEvet kuzum çok şükür ❤❤
Tas diyip geçmemek lazım. Onların da bir sürü marifetleri var
EvetHala koku meselesi mi
Onun kokusunu seviyordum ben
Çiçeği olduğunu bilmiyordum bizim yörede yok muydu acabaOnun kokusunu seviyordum benbirde onun çiçeği var papatya gibi
Osuruk çiçeğiÇiçeği olduğunu bilmiyordum bizim yörede yok muydu acaba, adı ne ki osurgan otu falan mı
bilmiyorum ki zuhalim soğuk algınlığımı nece bir şey bu :/ ohh çayın kahven yok muu süvari içtin mi :)O niye kız. Hasta mısın yoksa. Bende tembellik yapiyorum napim
Şeytan taşından sonra bu taşş daa baya iiyii yaniiEvet kuzum çok şükür ❤❤
Tas diyip geçmemek lazım. Onların da bir sürü marifetleri var
yaaa yinee harikasıın gülnihalıımÇiçeği olduğunu bilmiyordum bizim yörede yok muydu acaba, adı ne ki osurgan otu falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?