Mizahşörler Çıkmazı

Dikkat et kendine kız. Havalar geceleri serin olmaya başladı. Soğuk almis olabilirsin. Sen bize lazımsın dikkat et

Yarına mı bugün yeni yedik daha yarına Allah kerim

evde yemek yok bacım:) yarın işe gitcem. ben geldiğimde saat altiyi geçiyo. bugünden hazirlamam lazım benim yarın hem yanıma koyup götürüym hem aksama yemeğim hazir olsun:)

evde yemek yok bacım:) yarın işe gitcem. ben geldiğimde saat altiyi geçiyo. bugünden hazirlamam lazım benim yarın hem yanıma koyup götürüym hem aksama yemeğim hazir olsun:)
He senin iş zormuş. Ben ev hanımıyım. İkindi gibi karar veririm genelde :)

He senin iş zormuş. Ben ev hanımıyım. İkindi gibi karar veririm genelde :)

evdeyken ben de öyle yapıyorum canım ama iş yerinde evden götürülmüş yemek daha güzel oluyo:) biz bide alti buçukta yeriz yemeği önceden bes buçukta geliyodum o vakit yetiyodu. şimdi yetismiyo:)

evdeyken ben de öyle yapıyorum canım ama iş yerinde evden götürülmüş yemek daha güzel oluyo:) biz bide alti buçukta yeriz yemeği önceden bes buçukta geliyodum o vakit yetiyodu. şimdi yetismiyo:)
En güzeli aslında. Dışarıda seçenek çok fazla olmuyor. Hemde evden gelen daha sağlıkli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…