Dikkat et kendine kız. Havalar geceleri serin olmaya başladı. Soğuk almis olabilirsin. Sen bize lazımsın dikkat etbilmiyorum ki zuhalim soğuk algınlığımı nece bir şey bu :/ ohh çayın kahven yok muu süvari içtin mi :)
Şeytan taşından sonra bu taşş daa baya iiyii yanii
yaaa yinee harikasıın gülnihalıım
Ta kendisi
Hatırlıyorum sanki ama hatırlamıyorum da gibiTa kendisi
Mezarliklarda cikiyor en cokHatırlıyorum sanki ama hatırlamıyorum da gibibilemedim
Sağol canım İnşallah idare de güzel kararlar verir, güzel haberleri veririz b
Adanalıyık Allahın adamıyık. Şırdan yer, şalgam içerik gardaşKız sen Adanalı mısın doğruyu söyle
Ebbegimizi yedik geldikben geldim artıknapiyosunuz
Ebbegimizi yedik geldik
Yarına mıafiyet olsun canım
ne yemek yapcan yarına
Gel sarılalım hemisoommmAdanalıyık Allahın adamıyık. Şırdan yer, şalgam içerik gardaş
Yarına mıbugün yeni yedik daha yarına Allah kerim
He senin iş zormuş. Ben ev hanımıyım. İkindi gibi karar veririm genelde :)evde yemek yok bacım:) yarın işe gitcem. ben geldiğimde saat altiyi geçiyo. bugünden hazirlamam lazım benim yarın hem yanıma koyup götürüym hem aksama yemeğim hazir olsun:)
He senin iş zormuş. Ben ev hanımıyım. İkindi gibi karar veririm genelde :)
En güzeli aslında. Dışarıda seçenek çok fazla olmuyor. Hemde evden gelen daha sağlıkli :)evdeyken ben de öyle yapıyorum canımama iş yerinde evden götürülmüş yemek daha güzel oluyo:) biz bide alti buçukta yeriz yemeği önceden bes buçukta geliyodum o vakit yetiyodu. şimdi yetismiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?