- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
aa aşkolsun bana
yok kırmızı halı seriyorum
Niye bizimki bostan korkuluğu muOnun kocası var
Keşke
Eşim evdeyken katılamıyorum ☺
Benim iki tane varsosyal medya hesabim yok ki benimsen beni çıldırtmak istiyosun benim sosyal medyam yok
tweter vardı onu kapattım bi buraya giriyom
cahilim apla
Niye bizimki bostan korkuluğu mu
Benim iki tane varaç bir tane takip edeyim seni
Aman kocası kıymetlilerbenim kocam da oğlum da elimde telefon görünce trip atıyoonukide öyledir büyük ihtimalle canım:)
Biriyle stalk yapıyorduroha iki tane mibiri sisteme uyumlu öteki anarşik mi niye iki tane
ugrasamam ya wp ta cevap vermeyi unutan insanim ben hayatta Instagram takip edemem
biri baloncukmu dediAman kocası kıymetlilerbaloncuklu poşetlere sarın sarmalayın
Tesadüf oldu bebeğim senlikli birsey yokbiri baloncukmu dedi
Aman kocası kıymetlilerbaloncuklu poşetlere sarın sarmalayın
Seni seviyorsa demek ki gözünün önünden ayıramıyorkim dedi ki bu durumdan memnun olduğumuama adamın huyu bu yani zuhalim yapcak bişey yok. kendi halime birakmiyolar beni
Biriyle stalk yapıyordur
Ben anlamam bura haric sosyal medyam yokheeee stalk diye de bişey var demi. bdv de ergenleri açtığı konularda bazen ben var Türkçe bilmemek diyesim geliyo. Allah'ım neler anlatiyolar ben böyle bakiyom mal gibi
Allah kimseyi cahillikle sinamasin
Seni seviyorsa demek ki gözünün önünden ayıramıyor
Ben anlamam bura haric sosyal medyam yokben yapsam kesin yakalanirim
Kadı kızında da kusur bulunur demişlersever kocacım beni. ama gıcıktir da daha çözüm bulamadik
Benim eskiden face vardı. Kenafirin birisi büktüaynı durumdayiz vallatweterda haber takip ediyodum sonra haber takip etmeyi de bıraktım
Kadı kızında da kusur bulunur demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?