- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Benim eskiden face vardı. Kenafirin birisi büktü
Bir nevi öyle birşey oldu kapatmak zorunda kaldim burdan yazmasam daha iyio kenafir kocan mi yoksabenim eşimin de var ama bilmiyom profil fotoğrafı da dahil Allah bendeki bu özgüveni boşa cikarmasin diye dua ediyom
Ben açmadım ama sor niye,keşke seni yıllar sonra açma diye uyarsaydım
Koptum yaaa
Calcim kremlerim geldi iki gündür kullanıyorum,ikisini birlikte nasıl kullanıyorsun, ikisini karıştırıp mi yoksa birini sürüp üzerine diğerini sürerek mi, yoksa bir gün birini diğer gün diğerini miBenim iki tane varaç bir tane takip edeyim seni
Onu ben de bilmiyordumheeee stalk diye de bişey var demi. bdv de ergenleri açtığı konularda bazen ben var Türkçe bilmemek diyesim geliyo. Allah'ım neler anlatiyolar ben böyle bakiyom mal gibi
Allah kimseyi cahillikle sinamasin
Kocalar hakkında mi
Sana en son attığımı whatsap duruma koymuşum yanlışlıkla. Görümcem diyor bu ne ablaoha iki tane mibiri sisteme uyumlu öteki anarşik mi niye iki tane
ugrasamam ya wp ta cevap vermeyi unutan insanim ben hayatta Instagram takip edemem
Ayıptır İran AzerisiBiriyle stalk yapıyordur
Ayıp ney? İran da ayıp yokturAyıptır İran Azerisi
Beyazlatıcı kremi bence sadece yatarken sür. ÇÜnkü ışıkla temasıo halinde leke yapabiliyor. Leke olmaması için ede güneş kremi şart. Ben nasıl kullandığımı yazayım sanaBen açmadım ama sor niye,
Çünkü bebekim uyuyor
Koptum yaaa
Calcim kremlerim geldi iki gündür kullanıyorum,ikisini birlikte nasıl kullanıyorsun, ikisini karıştırıp mi yoksa birini sürüp üzerine diğerini sürerek mi, yoksa bir gün birini diğer gün diğerini mi
ooo burada mı söyleyeyimAyıp ney? İran da ayıp yoktur
Git kız +18 den ban yiye yiye kalbin fesatlaşmıs seninooo burada mı söyleyeyim
Hayır o öyle değil. Kalbin kazan gibi kararmış bi kere oGit kız +18 den ban yiye yiye kalbin fesatlaşmıs senin
Kocalar hakkında mi
Sana en son attığımı whatsap duruma koymuşum yanlışlıkla. Görümcem diyor bu ne abla
Örgü sayfası biri satış için. Özel hesabımdan yapmak istemedim. Özel hesabımda sadece tanıdıklar var
Samdan kendine gel Hakimim burda değil bee instagram sayfam var. Amigurumi örüyorum ya ondan açtım. Herkese açık zaten o sayfam.ahahahaAllah'tan görümcen çok zeki değil
yakalanirsan cezası var. kapat satış sayfanı
Tamam canım, teşekkür ederim,ben de öyle yapayım,hatta dün kendimce öyle yaptım,önce madelepi sürdüm çok yağlı zaten baz sürmek yetiyor, üstüne beyazlatıcıyi sürdüm,Beyazlatıcı kremi bence sadece yatarken sür. ÇÜnkü ışıkla temasıo halinde leke yapabiliyor. Leke olmaması için ede güneş kremi şart. Ben nasıl kullandığımı yazayım sana
Akşam : madeleb göz altı dahil sürüyorum masaj yaparak peşinden beyazlatıcı krem
Sabah: sadece madeleb + güneş kremi
Yelpaze çok genişgenel nihalim kaynana görümce elti kayın damat abla kardeş arkadaş komşu herkes
Ben yumurta akını peçete ile yapıyorum. Hem siyah noktaları çıkarıyor hem besliyor.Tamam canım, teşekkür ederim,ben de öyle yapayım,hatta dün kendimce öyle yaptım,önce madelepi sürdüm çok yağlı zaten baz sürmek yetiyor, üstüne beyazlatıcıyi sürdüm,
Sabah sürmedim hiç,ikisini de yatmadan sürdüm,
Sabahta süreyim i zaman madelepi
Güneş kremim var solante marka, ama dışarı çıkmıyorum diye sürmüyorum
Dün gördüm w lab in toparlayıcı sıkılaştırıcı kremi de varmış indirim olursa ondan da almayı düşünüyorum, işime en çok yarayan o ölü belki de
Bugün fırsat bulabilirsem yumurta akı maskesi yapmayı düşünüyorum,uzuuun zamandır yapmadım,patates nişastası ekliyordum içine, sen bir şey ekliyor musun
polemik yok, hakaret yok, normal yazıyorum gördüğün gibi. Yaşlı insanlara yüklenmesin kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?