arada geliyordangalak bulmalı bir tane
Kıyamam bide ciddi cevap yazmışŞakasina demiştim canım ya. Hani heo beraber olsak daha güzel o açıdan. Önceki akşam çizgi filmleri konuştuk mesela çok güzel sohbet oldu :)
Limonsuz başından söyledi akşamları katılamam eşimle birlikteyim diye. O yazdığında sanırım sen yoktun. ❤Şakasina demiştim canım ya. Hani heo beraber olsak daha güzel o açıdan. Önceki akşam çizgi filmleri konuştuk mesela çok güzel sohbet oldu :)
Nihalimmm can yoldaşım güzel arkadaşımLimonsuzummmm❤❤
Anladim canim saglik olsun :)Kıyamam bide ciddi cevap yazmışbiliyorum canım bende şaka yaptım zaten tüh ya ilgi alanım aslında çizgi filmler nasıl kaçırdım
Eşim burda aktif olduğumu bilmiyor, ayrıca yanında tlfla çok uğraşmamdan hoşlanmıyor. O yüzden giremiyorum canım
Olabilir bilmedigime gire ben yokken demistir :)Limonsuz başından söyledi akşamları katılamam eşimle birlikteyim diye. O yazdığında sanırım sen yoktun. ❤
Evet unutmuşumarada geliyorD:
Limonsuz başından söyledi akşamları katılamam eşimle birlikteyim diye. O yazdığında sanırım sen yoktun. ❤
bundan sonra her geldiğimde sabah akşam etiket yapıcam seni ❤Anladim canim saglik olsun :)
Olabilir bilmedigime gire ben yokken demistir :)
Nihalimmm can yoldaşım güzel arkadaşım❤❤❤❤
kocamı internetten buldum biliyorsunEvet unutmuşum
Hmmm evetkocamı internetten buldum biliyorsun
Nihalimmm can yoldaşım güzel arkadaşım❤❤❤❤
Kulaklık mi yoksa küçük hoparlör mu varkızlar ya artık müzik dinleyebiliyorum çok mutluyum
Bacım sen sahiplisinaynen kendimi bihter gibi hissediyorum
Kulaklık mi yoksa küçük hoparlör mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?